Solvalla 211024

  • Lacille Boko: (Lopp 1) Har gjort bort sig direkt från start på slutet och hon har en svag punkt där. Nu har vi lagt om träningen en del efter senaste starten och jag hoppas att hon trivs med det och sköter sig bättre framöver. Läget här blev inte vad jag hade hoppats på men skulle vi hitta ned i en vettig position då har hon kapacitet för att utmana även de bästa. Inga ändringar, skor runt om.
  • Borups Victory: (Lopp 4) Har nu gjort två starter för mig och jag har varit helnöjd med bägge insatserna. Det känns som att han är ordentligt på gång och jag blir inte förvånad om han gör ett riktigt bra lopp här. Motståndet är stentufft men jag hoppas ändå att vi kan bjuda upp till kamp. Inga ändringar, skor runt om.
  • Albacete: (Lopp 4) Gjorde det bra senast och visade att han fortsatt utvecklas stadigt. Det känns som att formen är helt på topp och jag räknar med en ny fin insats här. Det är ett riktigt getingbo han har hamnat i men jag tycker ändå att han har goda möjligheter att ta sig vidare till final. Inga ändringar, skor runt om.
  • Cool Kronos: (Lopp 7) Var jättefin senast och visade fortsatt bra form. Nu har han äntligen fått ett fint läge och det ska bli intressant att se vad han kan göra här. Erik får själv lägga upp taktiken men med rätt resa har han stora möjligheter att ta sig vidare till final. Inga ändringar, barfota fram.
  • Mi Ma Orthus: (Lopp 7) Har varit hos mig i några månader nu och jag är fullt nöjd med hur han sköter jobben. Det känns att det finns mycket inombords men med tanke på att det är debut för mig och dessutom länge sedan han startade så ställer jag inga krav den här gången. Vi ger honom ett snällt lopp och sedan får vi se vad han kan göra den sista biten. Barfota runt om.
  • Barbro Kronos: (Lopp 9) Gjorde det bra senast och det blev en helt perfekt genomkörare inför den här uppgiften. Jag räknar med att formen är bra och när dessutom spåret blev perfekt så känns det riktigt intressant. Trots tufft motstånd så hoppas jag att vi kan dyka upp där framme. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Mellby Jinx: (Lopp 10) Gjorde det bra i Kriteriet och efter det har han fått ladda om batterierna ordentligt. Han känns pigg och fin i jobben för dagen och jag hoppas på en fin insats här. Det är alltid tufft i de här sammanhangen men visst har jag förhoppningar om att sluta långt framme. Inga ändringar, barfota runt om.

Romme 211203

Tompa The Trotter: (Lopp 1) Felade lite oförklarligt senast och vi kollade därför upp honom efteråt utan att hitta något fel. I jobben känns han som vanligt och förhoppningsvis var det bara orutinen som ställde till det. Det finns fart i honom och sköter han sig då ska han stå sig bra här. Jag har dålig … Läs mer

Bergsåker 211204

Arras Beluga Wine: (Lopp 2) Var jättefin då han senast vann efter tidig ledning. Han gör det bra varje gång och jag tycker att han utvecklas för varje start. Den här gången är motståndet klart tuffare men läget gör att jag ändå har lite förhoppningar. Med rätt resa tror jag att han slutar långt framme. Inga … Läs mer