Bollnäs 211022

  • Icon Mearas: (Lopp 3) Har varit borta från tävlingsbanan en tid men tränar nu helt ok igen. Han är inte helt fläckfri i aktionen ännu men styrka har han som räcker långt i klassen. Skulle det stämma för honom då har han kapacitet för att dyka upp där framme. Skor runt om.
  • White Walker: (Lopp 8) Hade stått över en del inför förra starten och med tanke på det så gjorde han ett klart godkänt lopp. Jag räknar med att den genomköraren har gjort honom gott och han kommer säkert att vara snäppet vassare nu. Motståndet är tufft men jag tycker ändå att min är ett tidigt bud. Inga ändringar, barfota runt om.

Romme 211203

Tompa The Trotter: (Lopp 1) Felade lite oförklarligt senast och vi kollade därför upp honom efteråt utan att hitta något fel. I jobben känns han som vanligt och förhoppningsvis var det bara orutinen som ställde till det. Det finns fart i honom och sköter han sig då ska han stå sig bra här. Jag har dålig … Läs mer

Bergsåker 211204

Arras Beluga Wine: (Lopp 2) Var jättefin då han senast vann efter tidig ledning. Han gör det bra varje gång och jag tycker att han utvecklas för varje start. Den här gången är motståndet klart tuffare men läget gör att jag ändå har lite förhoppningar. Med rätt resa tror jag att han slutar långt framme. Inga … Läs mer