Solänget 211016

  • Empire Garbo: (Lopp 3) Har knallform för dagen men har ändå inte fått någon riktig utdelning på slutet. Nu får han möte stentufft motstånd igen och även om han säkert gör ett bra lopp så har jag svårt att se honom som en vinnare här. Vi smyger med och skulle det stämma på vägen då är en plats ingen omöjlighet. Jag har inte bestämt än om det blir barfota runt om eller endast barfota fram, beslut tas på tävlingsdagen.
  • Global Adventure: (Lopp 7) Hade en lämplig uppgift senast och löste den utan problem. Han gör det bra varje gång och jag tycker dessutom att han börjar få den hårdhet som krävs i högsta klassen. Jag hade gärna sett att vi hade haft ett spår längre in men kan vi bara hitta ned i ett vettigt läge då tror jag att han slutar långt framme. Barfota runt om och jänkarvagn.
  • Zante Grif: (Lopp 10) Satt fast med rubbet kvar senast och kändes jättefin för dagen. Det känns som att hon är riktigt på tårna för dagen och med rätt resa slår vi många till slut här. Vi kör lite på chans och skulle det stämma då är hon inte borta. Barfota runt om, inga andra ändringar.

Bollnäs 211022

Icon Mearas: (Lopp 3) Har varit borta från tävlingsbanan en tid men tränar nu helt ok igen. Han är inte helt fläckfri i aktionen ännu men styrka har han som räcker långt i klassen. Skulle det stämma för honom då har han kapacitet för att dyka upp där framme. Skor runt om. White Walker: (Lopp 8) Hade … Läs mer

Örebro 211023

Zante Grif: (Lopp 9) Blev lite för lätt senast utan framskor och det slutade med att hon galopperade bort sig. Nu åker framskorna på igen och då räknar jag med att det ska stämma bättre. Läget här passar bra då hon helst vill smyga med och skulle det lösa sig till slut då är hon inte … Läs mer

Solvalla 211024

Lacille Boko: (Lopp 1) Har gjort bort sig direkt från start på slutet och hon har en svag punkt där. Nu har vi lagt om träningen en del efter senaste starten och jag hoppas att hon trivs med det och sköter sig bättre framöver. Läget här blev inte vad jag hade hoppats på men skulle vi … Läs mer

Eskilstuna 211026

Waterford Wine: (Lopp 1) Blev lite för ivrig från start senast och femte spåret blev då för snävt för honom. Han kändes annars fin för dagen och jag tror att han är mogen för en bra insats här. Jag har dålig koll på motståndet men sköter sig min då dyker han säkert upp där framme någonstans. … Läs mer

Solvalla 211027

Conrads Kim: (Lopp 6) Gjorde ett ok lopp senast men behövde helt klart loppet efter sitt tävlingsuppehåll. Jag räknar med att hon är snäppet vassare nu och läget här ser intressant ut. Trots att hon inte vunnit lopp än så tycker jag att hon har bra fart för klassen och hon är ett tidigt bud här. … Läs mer

Bergsåker 211027

Hypnotize: (Lopp 3) Gjorde ett bra lopp senast och blir allt bättre. Uppgiften här ser intressant ut och från det här läget sitter vi förhoppningsvis bra till direkt. Jag tycker att han har bra fart för klassen och han kommer säkert att spräcka segernollan inom kort. Bakom favoriten är min ett tidigt bud. Inga ändringar, barfota … Läs mer