Romme 211015

  • Borups Victory: (Lopp 8) Var jättefin i debuten för mig och allt verkar bra även efteråt. Normalt så ska loppet ha gjort honom gott och jag räknar med att formen är stigande. Motståndet här är tufft men med rätt resa är han inte borta. På en garderad bong tycker jag att han ska streckas. Inga ändringar, skor runt om.
  • Cool Kronos: (Lopp 8) Gör det bra varje gång men tråkiga utgångslägen har gjort att det inte har blivit några segrar. Nu har vi åter igen fått sämsta spåret vilket gör att jag väljer att ligga lågt. Vi smyger med och skulle det stämma på vägen då kan han mycket väl vara bland de tre. Inga ändringar, barfota fram.

Bollnäs 211022

Icon Mearas: (Lopp 3) Har varit borta från tävlingsbanan en tid men tränar nu helt ok igen. Han är inte helt fläckfri i aktionen ännu men styrka har han som räcker långt i klassen. Skulle det stämma för honom då har han kapacitet för att dyka upp där framme. Skor runt om. White Walker: (Lopp 8) Hade … Läs mer

Örebro 211023

Zante Grif: (Lopp 9) Blev lite för lätt senast utan framskor och det slutade med att hon galopperade bort sig. Nu åker framskorna på igen och då räknar jag med att det ska stämma bättre. Läget här passar bra då hon helst vill smyga med och skulle det lösa sig till slut då är hon inte … Läs mer

Solvalla 211024

Lacille Boko: (Lopp 1) Har gjort bort sig direkt från start på slutet och hon har en svag punkt där. Nu har vi lagt om träningen en del efter senaste starten och jag hoppas att hon trivs med det och sköter sig bättre framöver. Läget här blev inte vad jag hade hoppats på men skulle vi … Läs mer

Eskilstuna 211026

Waterford Wine: (Lopp 1) Blev lite för ivrig från start senast och femte spåret blev då för snävt för honom. Han kändes annars fin för dagen och jag tror att han är mogen för en bra insats här. Jag har dålig koll på motståndet men sköter sig min då dyker han säkert upp där framme någonstans. … Läs mer

Solvalla 211027

Conrads Kim: (Lopp 6) Gjorde ett ok lopp senast men behövde helt klart loppet efter sitt tävlingsuppehåll. Jag räknar med att hon är snäppet vassare nu och läget här ser intressant ut. Trots att hon inte vunnit lopp än så tycker jag att hon har bra fart för klassen och hon är ett tidigt bud här. … Läs mer

Bergsåker 211027

Hypnotize: (Lopp 3) Gjorde ett bra lopp senast och blir allt bättre. Uppgiften här ser intressant ut och från det här läget sitter vi förhoppningsvis bra till direkt. Jag tycker att han har bra fart för klassen och han kommer säkert att spräcka segernollan inom kort. Bakom favoriten är min ett tidigt bud. Inga ändringar, barfota … Läs mer