Örebro 211014

  • M.T.Sollentuna: (Lopp 8) Har gjort det jättebra så här långt och hon har visat både bra fart och rätt inställning. Nu blir det lite av ett elddop för henne här då hon möter betydligt tuffare motstånd än tidigare. Spåret försvårar dessutom och jag är därför fullt nöjd om hon kan dyka upp i platsstriden. Inga ändringar.

Bollnäs 211022

Icon Mearas: (Lopp 3) Har varit borta från tävlingsbanan en tid men tränar nu helt ok igen. Han är inte helt fläckfri i aktionen ännu men styrka har han som räcker långt i klassen. Skulle det stämma för honom då har han kapacitet för att dyka upp där framme. Skor runt om. White Walker: (Lopp 8) Hade … Läs mer

Örebro 211023

Zante Grif: (Lopp 9) Blev lite för lätt senast utan framskor och det slutade med att hon galopperade bort sig. Nu åker framskorna på igen och då räknar jag med att det ska stämma bättre. Läget här passar bra då hon helst vill smyga med och skulle det lösa sig till slut då är hon inte … Läs mer

Solvalla 211024

Lacille Boko: (Lopp 1) Har gjort bort sig direkt från start på slutet och hon har en svag punkt där. Nu har vi lagt om träningen en del efter senaste starten och jag hoppas att hon trivs med det och sköter sig bättre framöver. Läget här blev inte vad jag hade hoppats på men skulle vi … Läs mer

Eskilstuna 211026

Waterford Wine: (Lopp 1) Blev lite för ivrig från start senast och femte spåret blev då för snävt för honom. Han kändes annars fin för dagen och jag tror att han är mogen för en bra insats här. Jag har dålig koll på motståndet men sköter sig min då dyker han säkert upp där framme någonstans. … Läs mer

Solvalla 211027

Conrads Kim: (Lopp 6) Gjorde ett ok lopp senast men behövde helt klart loppet efter sitt tävlingsuppehåll. Jag räknar med att hon är snäppet vassare nu och läget här ser intressant ut. Trots att hon inte vunnit lopp än så tycker jag att hon har bra fart för klassen och hon är ett tidigt bud här. … Läs mer

Bergsåker 211027

Hypnotize: (Lopp 3) Gjorde ett bra lopp senast och blir allt bättre. Uppgiften här ser intressant ut och från det här läget sitter vi förhoppningsvis bra till direkt. Jag tycker att han har bra fart för klassen och han kommer säkert att spräcka segernollan inom kort. Bakom favoriten är min ett tidigt bud. Inga ändringar, barfota … Läs mer