Gävle 211014

  • Real Scotch: (Lopp 7) Har fartmässigt varit startklar en tid men jag har ändå väntat med debuten då han har varit spänd och haft svårt att slappna av. Det går helt klart åt rätt håll men han kanske behöver vara med någon gång innan han fungerar fullt ut. Fart har han i alla fall som räcker långt och skulle han hålla sig lugn då slutar han långt framme.

Åby 230930

Great Time Trot: (Lopp 7) Var jättefin senast och och han blir bättre och bättre för varje start. Allt verkar bra även efteråt och uppgiften här ser intressant ut, med rätt resa slutar han säkert långt framme. Vi ska prova att värma med jänkarvagn och slår det väl ut då testar vi den i lopp för … Läs mer

Solvalla 231001

Karma Mearas: (Lopp 2) Fick äntligen till det senast och visade då att hon har mycket inombords. Efter den starten har vi tränat på mot den här uppgiften och det känns som att jag har hon där jag vill att hon ska vara. Spåret passar perfekt och med rätt resa tror jag att hon har goda … Läs mer