Örebro 210916

  • Made For Metalimo: (Lopp 1) Var ute mot tuffa hästar i debuten men gjorde det jättebra där. Hon har säkert mått bra av den genomköraren och sköter hon sig lika bra här då räknar jag med en stark prestation. Det är som vanligt svårt att bedöma motstånden i de här loppen men jag har ändå förhoppningar om att hon ska dyka upp där framme någonstans. Inga ändringar.
  • Show Must Go On: (Lopp 2) Springer lite med handbromsen i fortfarande men när han väl lägger loss då biter det bra. Han har mycket inombords och kan vi bara starta på i höst då kommer han att utvecklas snabbt. Här har vi en vettig uppgift och har han bara tagit loppet senast på rätt sätt då måste han vara ett tidigt bud. Inga ändringar, skor runt om.
  • Anse Macquereau: (Lopp 5) Avancerade 1300 kvar senast och var sedan överlägsen. Han blir allt bättre och även om vi står tufft inne här så har han fart som ska duga en bit. Bilstart är ett plus då han i volt har varit lite sävlig inledningsvis. Vi provar bilen före tävlingarna och skulle det fungera som jag hoppas då är han ett tidigt bud. Inga ändringar, skor runt om.

Hagmyren 210919

Oscar Sjöhammar: (Lopp 1) Felade dubbelt senast men hade varit i platsstriden utan den andra galoppen 300 kvar. Han är än så länge mer segstark än snabb och kommer säkert må bra av att få starta på. Jag hoppas att loppet senast har gett honom lite rappare ben och i så fall är han inte borta. … Läs mer