Solvalla 210915

  • Waterford Wine: (Lopp 1) Gjorde ett bra lopp i debuten men hade oturen att springa på en riktigt vass konkurrent. Jag var i alla fall fullt nöjd med min och han är typen som säkert mår bra av att få ett lopp i kroppen. Jag har dålig koll på motståndet men normalt så ska min vara ett tidigt bud. Inga ändringar.
  • Eucalyptus: (Lopp 1) Är en fin typ som jag har kört 17/1600 med i jobb. Jag tycker att han kapacitetsmässigt är likvärdig med min andra häst här men den har fördelen av att ha ett lopp i kroppen vilket kan bli avgörande. Han gör säkert ett bra lopp och trots sin orutin är han inte helt borta.
  • Empire Garbo: (Lopp 7) Gick i mål med sparade krafter senast och hade säkert segerstridit med lucka i tid. Han har knallform för dagen och den här gången har vi optimala förutsättningar. Det blir barfota runt om, jänkarvagn och ett offensivt upplägg och sedan får vi se hur långt det räcker. Det var länge sedan han vann lopp men jag blir ändå inte förvånad om han slutar långt framme.

Solvalla 220809

Establishment: (Lopp 1) Hängde på bra i comebacken och det var ett skönt besked efter hans långa tävlingsuppehåll. Loppet har säkert gjort honom gott och jag räknar med att formen är på väg spikrakt upp. Han behöver kanske något lopp till innan han ska räknas som ett hett vinstbud men en plats ligger absolut inom räckhåll. … Läs mer

Mantorp 220810

Lacille Boko: (Lopp 7) Har inte lyckats fullt ut på slutet trots flera bra insatser. Hon har bättre form än raden antyder och med rätt resa ska hon räcka en bit här. Det blir ett snällt upplägg då hon har stoderbyt som nästa uppgift men skulle det stämma då är hon inte borta. Barfota runt om … Läs mer

Örebro 220811

Mo Salah Boko: (Lopp 1) Var jättefin senast och det var lite överraskande även för mig att han var så pass förbättrad. Jag har alltid känt att han har haft mycket inombords och även om han har varit lite trög inledningsvis så har jag bara väntat på att det ska lossna. Här har vi en tilltalande … Läs mer