Solvalla 210915

  • Waterford Wine: (Lopp 1) Gjorde ett bra lopp i debuten men hade oturen att springa på en riktigt vass konkurrent. Jag var i alla fall fullt nöjd med min och han är typen som säkert mår bra av att få ett lopp i kroppen. Jag har dålig koll på motståndet men normalt så ska min vara ett tidigt bud. Inga ändringar.
  • Eucalyptus: (Lopp 1) Är en fin typ som jag har kört 17/1600 med i jobb. Jag tycker att han kapacitetsmässigt är likvärdig med min andra häst här men den har fördelen av att ha ett lopp i kroppen vilket kan bli avgörande. Han gör säkert ett bra lopp och trots sin orutin är han inte helt borta.
  • Empire Garbo: (Lopp 7) Gick i mål med sparade krafter senast och hade säkert segerstridit med lucka i tid. Han har knallform för dagen och den här gången har vi optimala förutsättningar. Det blir barfota runt om, jänkarvagn och ett offensivt upplägg och sedan får vi se hur långt det räcker. Det var länge sedan han vann lopp men jag blir ändå inte förvånad om han slutar långt framme.

Hagmyren 210919

Oscar Sjöhammar: (Lopp 1) Felade dubbelt senast men hade varit i platsstriden utan den andra galoppen 300 kvar. Han är än så länge mer segstark än snabb och kommer säkert må bra av att få starta på. Jag hoppas att loppet senast har gett honom lite rappare ben och i så fall är han inte borta. … Läs mer