Romme 210806

Opal Sjöhammar (lopp 4) galopperade in på upploppet senast, vilket kändes lite surt då han svarade för en fin insats. Vi gör några små förändringar i utrustningen och hoppas det ska fungera hela vägen. Förutsättningarna är passande och en plats känns inte orealistiskt.

Cool Kronos (lopp 4) fick strykas på Bergsåker, men behövde inte stå över något. Han har visat att han duger i de här sammanhangen, men är bortlottad denna gång och jag hoppas främst på en finalplats. Vi kommer köra med skor bak denna gång, det är inget plus, men inte heller någon katastrof.

Lacille (lopp 7) kom ur E3 på bra sätt och har jobbat på efteråt. Sköter hon sig är hon med i segerstriden, men innerspår kanske inte var det jag hoppades på med just henne då hon kan vara lite ivrig första biten.

Afish (lopp 9) har jag ingen riktig förklaring till hans beteende, han strular bara till det för sig. Sköter han sig vet jag att det är en bra häst som absolut är finalaktuell. Det är möjligt att vi river av alla skor den här gången, vi behöver hitta på något.

Chipper Kronos (lopp 9) var vi jättenöjda med senast, spår elva är förstås ett handikapp, speciellt över 1.640 meter. Jag vet dock att vi har häst nog att segerstrida. Vi kör med skor i försöket.

Hagmyren 210919

Oscar Sjöhammar: (Lopp 1) Felade dubbelt senast men hade varit i platsstriden utan den andra galoppen 300 kvar. Han är än så länge mer segstark än snabb och kommer säkert må bra av att få starta på. Jag hoppas att loppet senast har gett honom lite rappare ben och i så fall är han inte borta. … Läs mer