Gävle 210805

Tottenham (lopp 1) gillar distansen, har god form och passande läge. Jag tycker att han ska dyka upp där framme och den här gången blir det bike på, inga ändringar i övrigt.
Albacete (lopp 3) har fått en inplanerad träningsperiod och allt verkar bra. Det var några tuffa emot, men jag tror på en fin insats av hästen.
Hypnotize (opp 4) har lite oförtjänt dålig rad, han har helt enkelt inte haft turen med sig, men jag hoppas att det vänder. Eventuellt blir det barfota fram den här gången, i övrigt inga ändringar.
Match’Em (lopp 5) har varit borta länge, men tränare helt okej. Normalt sett behöver han ett lopp i kroppen, men samtidigt besitter han hög kapacitet för klassen så jag hoppas att han är med där framme ändå. Skor och vanlig vagn på nytt.
Gazoline Mearas (lopp 7) håller nyttig form för dagen och har spännande förutsättningar. Når han ledningen utan att det kostar alltför mycket så stiger mina förhoppningar ytterligare. Han går med bike denna gång, inga övriga ändringar.

Hagmyren 210919

Oscar Sjöhammar: (Lopp 1) Felade dubbelt senast men hade varit i platsstriden utan den andra galoppen 300 kvar. Han är än så länge mer segstark än snabb och kommer säkert må bra av att få starta på. Jag hoppas att loppet senast har gett honom lite rappare ben och i så fall är han inte borta. … Läs mer