Solvalla 210726

Porto (lopp 1) var jag väldigt nöjd i debuten, han höll starkt i spets, men fick stryk av en för dagen bättre häst. Han är lite stegig, knepig i tempoökningar och sidoförflyttningar men tredjespår var nog bästa tänkbara. Vi gör inga ändringar och hoppas att han sköter sig lika bra som senast.

Global Adventure (lopp 4) var bra senast och jag var jättenöjd. Allt verkar bra efter det och jag räknar med en lika bra prestation på nytt. Självklart är det tufft emot, men han ska kunna vara med där framme. Vi ändrar inget, bike och barfota igen.

Chipper Kronos (lopp 6) har gjort två vassa insatser på följd och verkar ha tagit loppen bra. Visst möter han några tuffa på nytt, men jag är lite nyfiken på vad han ska prestera, det känns intressant. Dock blir det troligen skor nu, jag måste kolla hovarna, med tanke på att det kommer E3-kval och vi kör med vanlig vagn.

Gävle 210729

Empire Garbo (lopp 3) i god form och klarar förutsättningarna utan problem. Han är bäst om det blir lite körning i loppen, då biter hans speed bra till slut. Vi kör barfota runt om och med vanlig vagn i voltstart, han kan dyka upp bland de tre. Naima Sjöhammar (lopp 4) ser bra ut i … Läs mer

Romme 210730

Adventure Ahead (lopp 3) blev för tung i balansen senast och kommer lättas i fram. Slår det väl ut ut borde han vara mogen rejäl rekordsänkning, men det var någon som såg tuff ut att besegra. Jag är nöjd med min häst och hoppas han gör ett bra lopp.

Hagmyren 210731

Woogie Broline (lopp 3) blev ivrig från start och det framträdandet är bara att glömma. Han känns bra och jag tycker att han ska räknas. Det är inga ändringar planerade.

Bergsåker 210802

Declan (lopp 5) strulat två gånger, utan att han egentligen känns som någon osäker häst. Han har jobbat starkt och sköter han sig långt framme trots hyggligt motstånd.