Jägersro 210727

Ambrosius (lopp 8) har visat fin utveckling, men möter förstås riktigt tuffa hästar. 1.600 meter är ett plus och jag tror inte att de springer ifrån honom, en plats är inte omöjligt. Vi kör med jänkarvagn och barfota på nytt.

Very Kronos (lopp 10) fick gå in på Solvalla i ett rutinjobb inför detta och travade 1.15/1.600 meter och var fin. Allt har verkat bra efteråt och vi fick perfekt startspår. Jag ser fram emot loppet och han tävlar som vanligt barfota och med vanlig vagn.

Gävle 210729

Empire Garbo (lopp 3) i god form och klarar förutsättningarna utan problem. Han är bäst om det blir lite körning i loppen, då biter hans speed bra till slut. Vi kör barfota runt om och med vanlig vagn i voltstart, han kan dyka upp bland de tre. Naima Sjöhammar (lopp 4) ser bra ut i … Läs mer

Romme 210730

Adventure Ahead (lopp 3) blev för tung i balansen senast och kommer lättas i fram. Slår det väl ut ut borde han vara mogen rejäl rekordsänkning, men det var någon som såg tuff ut att besegra. Jag är nöjd med min häst och hoppas han gör ett bra lopp.

Hagmyren 210731

Woogie Broline (lopp 3) blev ivrig från start och det framträdandet är bara att glömma. Han känns bra och jag tycker att han ska räknas. Det är inga ändringar planerade.

Bergsåker 210802

Declan (lopp 5) strulat två gånger, utan att han egentligen känns som någon osäker häst. Han har jobbat starkt och sköter han sig långt framme trots hyggligt motstånd.