Axevalla 210725

  • Hills Angel: (Lopp 12) Gjorde första starten för mig i kvalet och det var verkligen en positiv bekantskap. Det känns i jobben som att hon har tagit loppet på rätt sätt och förhoppningsvis så gör hon ett minst lika bra lopp nu. Motståndet är tufft men med rätt resa har hon alla möjligheter att få med sig fina pengar hem. Inga ändringar, barfota runt om och jänkarvagn.
  • Barbro Kronos: (Lopp 12) Avslutade vasst i kvalet och visade att formen äntligen är på gång. Hon har känts bättre och bättre på sistone och förhoppningsvis så är hon helt på topp på söndag. Med rätt resa är hon vass till slut och helt borta tycker jag inte att hon ska vara. Barfota runt om och jänkarvagn.

Hagmyren 210919

Oscar Sjöhammar: (Lopp 1) Felade dubbelt senast men hade varit i platsstriden utan den andra galoppen 300 kvar. Han är än så länge mer segstark än snabb och kommer säkert må bra av att få starta på. Jag hoppas att loppet senast har gett honom lite rappare ben och i så fall är han inte borta. … Läs mer