Axevalla 210725

  • Hills Angel: (Lopp 12) Gjorde första starten för mig i kvalet och det var verkligen en positiv bekantskap. Det känns i jobben som att hon har tagit loppet på rätt sätt och förhoppningsvis så gör hon ett minst lika bra lopp nu. Motståndet är tufft men med rätt resa har hon alla möjligheter att få med sig fina pengar hem. Inga ändringar, barfota runt om och jänkarvagn.
  • Barbro Kronos: (Lopp 12) Avslutade vasst i kvalet och visade att formen äntligen är på gång. Hon har känts bättre och bättre på sistone och förhoppningsvis så är hon helt på topp på söndag. Med rätt resa är hon vass till slut och helt borta tycker jag inte att hon ska vara. Barfota runt om och jänkarvagn.

Gävle 210729

Empire Garbo (lopp 3) i god form och klarar förutsättningarna utan problem. Han är bäst om det blir lite körning i loppen, då biter hans speed bra till slut. Vi kör barfota runt om och med vanlig vagn i voltstart, han kan dyka upp bland de tre. Naima Sjöhammar (lopp 4) ser bra ut i … Läs mer

Romme 210730

Adventure Ahead (lopp 3) blev för tung i balansen senast och kommer lättas i fram. Slår det väl ut ut borde han vara mogen rejäl rekordsänkning, men det var någon som såg tuff ut att besegra. Jag är nöjd med min häst och hoppas han gör ett bra lopp.

Hagmyren 210731

Woogie Broline (lopp 3) blev ivrig från start och det framträdandet är bara att glömma. Han känns bra och jag tycker att han ska räknas. Det är inga ändringar planerade.

Bergsåker 210802

Declan (lopp 5) strulat två gånger, utan att han egentligen känns som någon osäker häst. Han har jobbat starkt och sköter han sig långt framme trots hyggligt motstånd.