Axevalla 210724

  • Valuta E.W.: (Lopp 7) Prickade starten perfekt senast och kunde köra sig till ledningen efter ett halvvarv. Hon vann sedan utan att pressas och visade att formen sitter där igen. Nu trivs hon bäst när hon får vara med där framme direkt men förhoppningsvis funkar det även bakifrån nu när hon är riktigt på tårna. Motståndet här är tufft men jag tycker ändå att en plats ligger inom räckhåll. Inga ändringar, barfota runt om.

Gävle 210729

Empire Garbo (lopp 3) i god form och klarar förutsättningarna utan problem. Han är bäst om det blir lite körning i loppen, då biter hans speed bra till slut. Vi kör barfota runt om och med vanlig vagn i voltstart, han kan dyka upp bland de tre. Naima Sjöhammar (lopp 4) ser bra ut i … Läs mer

Romme 210730

Adventure Ahead (lopp 3) blev för tung i balansen senast och kommer lättas i fram. Slår det väl ut ut borde han vara mogen rejäl rekordsänkning, men det var någon som såg tuff ut att besegra. Jag är nöjd med min häst och hoppas han gör ett bra lopp.

Hagmyren 210731

Woogie Broline (lopp 3) blev ivrig från start och det framträdandet är bara att glömma. Han känns bra och jag tycker att han ska räknas. Det är inga ändringar planerade.

Bergsåker 210802

Declan (lopp 5) strulat två gånger, utan att han egentligen känns som någon osäker häst. Han har jobbat starkt och sköter han sig långt framme trots hyggligt motstånd.