Bergsåker 210722

  • Captain Kronos: (Lopp 1) Är en fin sort som här gör sin första start. Han har en del problem med voltstart och han får därför prova bilen direkt även om han då får möta mer rutinerat motstånd. Jag tror ändå att han ska duga en bit direkt och löper han upp till det han visat i träning då är han en av de som ska räknas. Skor runt om.
  • Cool Kronos: (Lopp 5) Hade ett svårt utgångsläge senast och trots att han gjorde ett bra lopp så fick han ingenting med. Jag var ändå jättenöjd med insatsen och det känns som att han flyttar fram sina positioner för varje start. Den här gången har vi fått ett betydligt bättre läge men motståndet är nästan lika tufft. Men rätt resa ska det vara en bra platschans. Barfota fram, inga andra ändringar.
  • High Line Pellini: (Lopp 6) Var jättefin i debuten och trots ett utvändigt lopp höll han farten fint hela vägen in i mål. Tyvärr så sprang vi på en som var ännu bättre och då är det inte så mycket att göra åt. Jag räknar med att loppet har gjort honom gott och jag räknar med en fin insats även här. Sköter han sig lika bra som senast då måste han vara ett tidigt bud. Vi provar att utrusta honom med rycktussar den här gången, inga andra ändringar, skor runt om.
  • Vanja: (Lopp 7) Gör bra lopp varje gång och när det stämmer med positionerna då brukar hon dyka upp där framme. Det är samma sak den här gången och kan vi bara hitta ett vettigt läge från det här spåret då slår vi många till slut. Garderar man loppet då tycker jag att min ska med. Inga ändringar, barfota fram.
  • Coin Perdu: (Lopp 9) Gjorde ett bra lopp senast även om han aldrig fick tag på segraren. Han har haft full form en längre tid nu och jag tycker även att han börjar få den hårdhet som krävs när man möter de bästa. Här stöter vi på tufft motstånd men det blir förmodligen positionerna som avgör och min är en av de som kan vinna loppet. Inga ändringar, skor runt om.

Gävle 210729

Empire Garbo (lopp 3) i god form och klarar förutsättningarna utan problem. Han är bäst om det blir lite körning i loppen, då biter hans speed bra till slut. Vi kör barfota runt om och med vanlig vagn i voltstart, han kan dyka upp bland de tre. Naima Sjöhammar (lopp 4) ser bra ut i … Läs mer

Romme 210730

Adventure Ahead (lopp 3) blev för tung i balansen senast och kommer lättas i fram. Slår det väl ut ut borde han vara mogen rejäl rekordsänkning, men det var någon som såg tuff ut att besegra. Jag är nöjd med min häst och hoppas han gör ett bra lopp.

Hagmyren 210731

Woogie Broline (lopp 3) blev ivrig från start och det framträdandet är bara att glömma. Han känns bra och jag tycker att han ska räknas. Det är inga ändringar planerade.

Bergsåker 210802

Declan (lopp 5) strulat två gånger, utan att han egentligen känns som någon osäker häst. Han har jobbat starkt och sköter han sig långt framme trots hyggligt motstånd.