Bergsåker 210722

  • Captain Kronos: (Lopp 1) Är en fin sort som här gör sin första start. Han har en del problem med voltstart och han får därför prova bilen direkt även om han då får möta mer rutinerat motstånd. Jag tror ändå att han ska duga en bit direkt och löper han upp till det han visat i träning då är han en av de som ska räknas. Skor runt om.
  • Cool Kronos: (Lopp 5) Hade ett svårt utgångsläge senast och trots att han gjorde ett bra lopp så fick han ingenting med. Jag var ändå jättenöjd med insatsen och det känns som att han flyttar fram sina positioner för varje start. Den här gången har vi fått ett betydligt bättre läge men motståndet är nästan lika tufft. Men rätt resa ska det vara en bra platschans. Barfota fram, inga andra ändringar.
  • High Line Pellini: (Lopp 6) Var jättefin i debuten och trots ett utvändigt lopp höll han farten fint hela vägen in i mål. Tyvärr så sprang vi på en som var ännu bättre och då är det inte så mycket att göra åt. Jag räknar med att loppet har gjort honom gott och jag räknar med en fin insats även här. Sköter han sig lika bra som senast då måste han vara ett tidigt bud. Vi provar att utrusta honom med rycktussar den här gången, inga andra ändringar, skor runt om.
  • Vanja: (Lopp 7) Gör bra lopp varje gång och när det stämmer med positionerna då brukar hon dyka upp där framme. Det är samma sak den här gången och kan vi bara hitta ett vettigt läge från det här spåret då slår vi många till slut. Garderar man loppet då tycker jag att min ska med. Inga ändringar, barfota fram.
  • Coin Perdu: (Lopp 9) Gjorde ett bra lopp senast även om han aldrig fick tag på segraren. Han har haft full form en längre tid nu och jag tycker även att han börjar få den hårdhet som krävs när man möter de bästa. Här stöter vi på tufft motstånd men det blir förmodligen positionerna som avgör och min är en av de som kan vinna loppet. Inga ändringar, skor runt om.

Hagmyren 210919

Oscar Sjöhammar: (Lopp 1) Felade dubbelt senast men hade varit i platsstriden utan den andra galoppen 300 kvar. Han är än så länge mer segstark än snabb och kommer säkert må bra av att få starta på. Jag hoppas att loppet senast har gett honom lite rappare ben och i så fall är han inte borta. … Läs mer