Unghästträff i Skottorp

I fredags var det öppet hus i Skottorp och de yngsta talangerna i stallet visade upp sig för anslutande hästägare från hela landet. Tony Jönsson och hans medarbetare satte full fart från 08.00 och såväl hästar som personal fick högsta betyg utan undantag!

Mia TörnbergEqqulea AB hade med sig kameran och ni ser nedan träffen genom hennes lins.

Kingen Mearas (e. Chapter Seven) såg ut att njuta av att visa upp sig.
Holy Mole (e. Raja Mirchi) sköte sig utan anmärkning och i denna ettåring finns det någon andel kvar för den hugade.
Publikplats.
Mare Mareh (e. Maharajah).
Memories (e . Villiam) .
Erik Adielsson, Ulf Wihlborg och Creder Johansson.
Incasso Crown (e. Great Challenger) synades av sina delägare.
Macao Keeper (e. Southwind Frank).
Game of Trot (e. Maharajah).
Med hallandsåsen som kuliss är det lätt för båda två- och fyrbenta att trivas i hagarna!
Kon Tiki Mearas (e. S.J.’s Caviar)
Pelas Kokeshi (e. Villiam)
Invicible Touch (e. S.J.’s Caviar)
Intervallträning för tvåbenta mellan heaten på rakbanan. Tack för det stora intresset och i höst ses era hästar i Stockholm!

Chipper Kronos Sommarfavorit

Chipper Kronos har gjort starka insatser varje gång och när han hade ett bra startspår i Sommarfavoriten var det inget undantag. Erik Adielsson laddade iväg rejält från start och förklarade tydligt att han ville köra i front, men det ville en motståndare också. Efter 1.08,7 första 500 i ett 2.640-meterslopp fick Erik ge vika och … Läs mer

Alla till Valla 26/7

En trio fick äntra Solvalla-ovalen denna måndag, men det var med fina förutsättningar, drömunderlag och värme i luften. Fabulous Pellini har haft en lite småstrulig vinter, men fick ensam traska 1.15/1.600 meter i jämn fart och Båth var nöjd. – Det är dags att kolla propositionerna! Tvåårige Made For Metalimo (e. Djali Boko) gick i … Läs mer

Grymme Coin visade skallen

Coin Perdu stod ensam med bakspår på Bergsåker och trots att det såg ut att lösa sig hyggligt från start så var han sistahäst efter ett halvvarv. Erik Adielsson tvingades till initiativ och 1.400 meter kvar klev han på i tredjespår. Dryga varvet före mål landade han utvändigt om ledaren och då inleddes massagen. 100 … Läs mer

Merge’Em i front från bakspår

Att Erik Adielsson är en av världens bästa startkuskar är ingen hemlighet. Men när han spetsar från bakspår imponerar han även på de mest likgiltiga traventusiasterna. Bakom Merge’Em gled Erik igenom med en elva på vojlocken och satt i ledningen efter 250 meter. Via 1.18,5-noteringar både efter 500 meter och på varvet så hade han … Läs mer

Alla till Valla 19/7

Måndagsjobb på Solvalla är inte så vanligt, men med lunchtävlingar under tisdagen så blev det ett 15-pack som fick åka in till huvudstadsovalen. Kingslayer Pellini (e. Up And Quick) gick i front, Riff Kronos  dödens, Joli Mearas (e. Father Patrick) smög med i vinnarhålet och Pucks Bounce inledde i andra ytter. Den sistnämnde finns lite … Läs mer