Romme 210611

  • Hypnotize: (Lopp 3) Var inte lika vass senast som han var i debuten och det kan tänkas att det loppet satt i benen. I jobben känns han i alla fall pigg och fin och jag hoppas på en vassare insats den här gången. Läget minskar så klart våra chanser men han har så mycket inombords att han ändå ska vara ett tidigt bud. Inga ändringar, skor runt om.
  • Robthebank: (Lopp 5) Fick fin draghjälp senast och kunde då avgöra upploppet ned utan att förta sig. Han blir allt bättre och jag tycker även att han känns stabilare för varje start. Nu stöter vi på tuffare motstånd men jag tycker ändå att min är en av de som ska räknas. Inga ändringar, skor runt om.
  • Empire Garbo: (Lopp 8) Har fin form för dagen men har inte haft det rätta flytet i loppen på slutet. Han brukar duga fint när han slipper möta de bästa och jag tror att han kan vinna lopp när som helst. Distansen här klarar han och får han smyga med då blir jag inte förvånad om han slutar långt framme. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Coin Perdu: (Lopp 9) Har full form för dagen och vi hade matchat honom mot Östersund den här helgen. Där kom han tyvärr inte med och vi får prova här i stället. Uppgiften ser lämplig ut och visst måste han vara ett tidigt bud. Jag hade tänkt prova barfota i nästa start men nu lutar det åt att vi behåller skorna på.
  • Fighter Mearas: (Lopp 11) Har haft problem med med munnen det sista halvåret men nu verkar det som att vi har hittat ett bett som passar. Jag har ingenting att anmärka på i jobben och även om det var länge sedan han startade så ska han vara mogen för en fin insats direkt. Sköter han sig då ska det vara en bra segerchans. Skor runt om.

Rättvik 210626

Barbro Kronos: (Lopp 10) Har inte startat på ett par månader men fick ett tuffare jobb för en dryg vecka sedan och kändes jättefin då. Det fattas säkert något innan toppformen sitter där men jag tror ändå på en bra insats här. Motståndet är stentufft men kan vi bara hitta ned i ett vettigt läge då … Läs mer

Kalmar 210627

Zante Grif: (Lopp 4) Gjorde ett bra lopp senast och visade fortsatt fin form. Den här gången är det voltstart och jag tycker faktiskt att hon är snäppet vassare då. Orsaken kan vara att hon då får inleda lugnare och komma igång i sitt eget tempo. Motståndet här är tufft men med rätt resa slår vi … Läs mer