Östersund 210612

  • Firstclass U.M.: (Lopp 7) Blev det lite olyckligt för senast då hon redan hade ”vunnit” loppet då det blev avblåst. När det sedan kördes om gjorde hon ett fullt godkänt lopp även om hon inte kunde utmana om segern. Formen är riktigt bra och får hon sitt smyglopp då kan hon mycket väl vara bland de tre. Barfota runt om, helstängt och jänkarvagn.
  • Haitkin Am: (Lopp 8) Var åter sig själv senast och kunde då återuppta sin segerrad. Han har hög kapacitet för klassen och det ska bli intressant att se honom nu när provar rikstoton. Spåret är inte det optimala för hans del och även om jag tror att han klarar det så kommer han att tappa en del. Jag hoppas ändå att vi kan hamna hyggligt till och skulle det stämma på vägen då är han ett tidigt bud. Inga ändringar, skor runt om.

Gävle 210805

Tottenham (lopp 1) gillar distansen, har god form och passande läge. Jag tycker att han ska dyka upp där framme och den här gången blir det bike på, inga ändringar i övrigt. Albacete (lopp 3) har fått en inplanerad träningsperiod och allt verkar bra. Det var några tuffa emot, men jag tror på en fin … Läs mer

Romme 210806

Opal Sjöhammar (lopp 4) galopperade in på upploppet senast, vilket kändes lite surt då han svarade för en fin insats. Vi gör några små förändringar i utrustningen och hoppas det ska fungera hela vägen. Förutsättningarna är passande och en plats känns inte orealistiskt. Cool Kronos (lopp 4) fick strykas på Bergsåker, men behövde inte stå … Läs mer

Dannero 210808

Global Adventure (lopp 10) var vi jättenöjda med senast, det blev tuff inledning, vi ville spänna bågen. Han möter några riktigt bra på nytt, men håller själv på att växa in i den här klassen och jag tror på en vass insats.

Solvalla 210809

Fabulous Pellini (lopp 9) har opererats och fått ta tid på sig. Jag har varit nöjd med henne i jobben, som snabbast har hon gått 1.15/1.600. Jag kan inte begära storverk, men har höga tankar om hästen. Det blir barfota runt om.