Östersund 210612

  • Firstclass U.M.: (Lopp 7) Blev det lite olyckligt för senast då hon redan hade ”vunnit” loppet då det blev avblåst. När det sedan kördes om gjorde hon ett fullt godkänt lopp även om hon inte kunde utmana om segern. Formen är riktigt bra och får hon sitt smyglopp då kan hon mycket väl vara bland de tre. Barfota runt om, helstängt och jänkarvagn.
  • Haitkin Am: (Lopp 8) Var åter sig själv senast och kunde då återuppta sin segerrad. Han har hög kapacitet för klassen och det ska bli intressant att se honom nu när provar rikstoton. Spåret är inte det optimala för hans del och även om jag tror att han klarar det så kommer han att tappa en del. Jag hoppas ändå att vi kan hamna hyggligt till och skulle det stämma på vägen då är han ett tidigt bud. Inga ändringar, skor runt om.

Rättvik 210626

Barbro Kronos: (Lopp 10) Har inte startat på ett par månader men fick ett tuffare jobb för en dryg vecka sedan och kändes jättefin då. Det fattas säkert något innan toppformen sitter där men jag tror ändå på en bra insats här. Motståndet är stentufft men kan vi bara hitta ned i ett vettigt läge då … Läs mer

Kalmar 210627

Zante Grif: (Lopp 4) Gjorde ett bra lopp senast och visade fortsatt fin form. Den här gången är det voltstart och jag tycker faktiskt att hon är snäppet vassare då. Orsaken kan vara att hon då får inleda lugnare och komma igång i sitt eget tempo. Motståndet här är tufft men med rätt resa slår vi … Läs mer