Visby 210510

  • Conrads Kim: (Lopp 2) Var jättefin i kvalet där hon skötte sig bra på alla sätt. Hon har utvecklats mycket de senaste månaderna och känns väl förberedd inför sin debut. Jag har dålig koll på motståndet här men dyker det inte upp något extra då måste min vara ett tidigt bud. Skor runt om.
  • Ambrosius: (Lopp 3) Har varit förkyld efter senaste starten men sköter nu jobben fint igen. Det är svårt att säga hur formen har påverkats och det kan tänkas att han behöver loppet. Han har annars hög kapacitet för klassen och det har känts i de senaste starterna som att det håller på att lossna ordentligt. Är han i normalt slag då har han en vettig uppgift här. Inga ändringar, skor runt om.
  • Bastian Boom: (Lopp 4) Galopperade senast och jag har inte hittat helt rätt balansmässigt på honom när han tävlar i monte. Vi gör några justeringar till den här starten och förhoppningsvis så ska det stämma bättre nu. Han trivs annars med tävlingsformen och fartmässigt ska han duga en bit. Vi möter någon bra men en plats ligger absolut inom räckhåll. Skor runt om.
  • Firstclass U.M.: (Lopp 5) Återkom senast efter en lite tuffare träningsperiod och det visade sig direkt att det hade slagit väl ut. Hon känns fin även i jobben efteråt och hon får fortsätta tävla utan skor vilket hon trivs bäst med. Det är aldrig lätt att stå med dubbla tillägg men får vi bara lite hjälp på vägen då slutar hon långt framme.
  • Golden Boy Sisu: (Lopp 6) Har varit borta länge från tävlingsbanan men i de sista jobben har han visat att han på väg tillbaka på allvar. Jag tycker att han känns klart uppåt för dagen och även om han knappast är på topp direkt så tror jag på en fin insats här. Med rätt resa är han inte borta och jag blir inte förvånad om han dyker upp där framme. Skor runt om.
  • Adventure Ahead: (Lopp 8) Hamnade i dåliga ryggar i debuten men uppträdde samtidigt lite småtrögt. Jag hoppas att han ska vara rappare nu med lopp i kroppen och jag räknar med en bättre prestation här. Löper han upp till sitt kunnande då är han en av de som ska räknas. Inga ändringar, skor runt om.