Solvalla 210505

  • Glorious U.M.: (Lopp 9) Hade jag förväntat mig mer av senast men det var nog så att hon behövde loppet efter sitt uppehåll. Nu har jag tryckt på lite extra i jobben och allt verkar bra där. Jag räknar med att hon är snäppet vassare nu men läget gör ändå att jag vill ligga lite lågt. Skulle man köra på där framme då slår vi många till slut och helt borta ska hon inte vara. Barfota bak, inga andra ändringar.
  • Lacille Boko: (Lopp 9) Var riktigt fin senast och har gjort bra lopp varje gång. Det känns dessutom som att hon utvecklas stadigt och jag räknar med en fin insats igen. Tyvärr så har vi blivit helt bortlottade här och det krävs nog att det blir överpace på loppet om vi ska komma in i matchen. Skulle vi få det då är hon inte borta och på en garderad bong ska hon streckas. Barfota bak, inga andra ändringar.

Åby 210508

Very Kronos: (Lopp 11) Hade problem i svängarna senast och slog till slut ihop och felade. Han var inte tom i det läget och hade säkert varit långt framme om han hade tagit sig runt felfritt. Åbys bana passar honom säkert bättre och jag räknar med att aktionen ska flyta bättre nu. Tyvärr så har … Läs mer

Gävle 210508

Beware Kronos: (Lopp 8) Får fullt godkänt för insatsen senast och framför allt så flöt aktionen bra. Jag räknar med att hon ska vara snäppet vassare nu med lopp i kroppen och formen ska bli allt bättre. Utgångsläget här blev inte det bästa men skulle vi komma till då har hon stora möjligheter att vara bland … Läs mer

Visby 210510

Conrads Kim: (Lopp 2) Var jättefin i kvalet där hon skötte sig bra på alla sätt. Hon har utvecklats mycket de senaste månaderna och känns väl förberedd inför sin debut. Jag har dålig koll på motståndet här men dyker det inte upp något extra då måste min vara ett tidigt bud. Skor runt om. Ambrosius: (Lopp 3) … Läs mer

Eskilstuna 210511

Punchboard: (Lopp 3) Har gjort allt rätt så här långt och har verkligen inlett lovande. Det är en härlig typ som inte gör mer än vad han behöver men det känns ändå som att han utvecklas konstant. Här möter vi tuffare motstånd men så länge min levererar som han gör så måste jag tro på bra … Läs mer