Bergsåker 210505

  • Vanja: (Lopp 7) Satt långt bak senast och trots en vass avslutning var det omöjligt att blanda sig i toppstriden. Jag tycker ändå att hon visade fin form och jag räknar med en ny fin insats här. Läget är lite chansartat men skulle vi hitta ned i en vettig position då ska hon duga fint. Distansen är inga problem och jag blir inte förvånad om hon dyker upp där framme. Inga ändringar, barfota fram.

Åby 210508

Very Kronos: (Lopp 11) Hade problem i svängarna senast och slog till slut ihop och felade. Han var inte tom i det läget och hade säkert varit långt framme om han hade tagit sig runt felfritt. Åbys bana passar honom säkert bättre och jag räknar med att aktionen ska flyta bättre nu. Tyvärr så har … Läs mer

Gävle 210508

Beware Kronos: (Lopp 8) Får fullt godkänt för insatsen senast och framför allt så flöt aktionen bra. Jag räknar med att hon ska vara snäppet vassare nu med lopp i kroppen och formen ska bli allt bättre. Utgångsläget här blev inte det bästa men skulle vi komma till då har hon stora möjligheter att vara bland … Läs mer

Visby 210510

Conrads Kim: (Lopp 2) Var jättefin i kvalet där hon skötte sig bra på alla sätt. Hon har utvecklats mycket de senaste månaderna och känns väl förberedd inför sin debut. Jag har dålig koll på motståndet här men dyker det inte upp något extra då måste min vara ett tidigt bud. Skor runt om. Ambrosius: (Lopp 3) … Läs mer

Eskilstuna 210511

Punchboard: (Lopp 3) Har gjort allt rätt så här långt och har verkligen inlett lovande. Det är en härlig typ som inte gör mer än vad han behöver men det känns ändå som att han utvecklas konstant. Här möter vi tuffare motstånd men så länge min levererar som han gör så måste jag tro på bra … Läs mer