Hagmyren 210504

  • Holy Moses Mearas: (Lopp 2) Hade avgjort loppet senast då han strulade till det och felade 300 kvar. Efter galoppen avslutade han sylvasst så det känns som att formen är ordentligt på gång. Han har mycket inombords och har egentligen alldeles för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Uppgiften här ser tilltalande ut och sköter han sig då ska det vara en toppchans. Skor runt om, inga andra ändringar.
  • Quicksilver Tile: (Lopp 6) Skötte sig fint i kvalet och känns väl förberedd inför sin debut. Hon har utvecklats fint de sista månaderna och det ska bli intressant att se henne nu när det blir allvar. Spåret är ett minus men hon verkar förnuftig och jag tror hon tar sig iväg även om det inte blir någon snabbstart. Jag har dålig koll på motståndet men dyker det inte upp något extra då ska min stå sig bra. Skor runt om.
  • Empire Garbo: (Lopp 7) Fick det inte att stämma riktigt senast och nästa gång han provar monte då får vi justera balansen något. Jag har bättre koll på honom när han tävlar med vagn och där fungerar hans normala balans bättre. Formen är bättre än raden och även om vi möter någon bra så måste min vara ett tidigt bud. Barfota runt om.

Åby 210508

Very Kronos: (Lopp 11) Hade problem i svängarna senast och slog till slut ihop och felade. Han var inte tom i det läget och hade säkert varit långt framme om han hade tagit sig runt felfritt. Åbys bana passar honom säkert bättre och jag räknar med att aktionen ska flyta bättre nu. Tyvärr så har … Läs mer

Gävle 210508

Beware Kronos: (Lopp 8) Får fullt godkänt för insatsen senast och framför allt så flöt aktionen bra. Jag räknar med att hon ska vara snäppet vassare nu med lopp i kroppen och formen ska bli allt bättre. Utgångsläget här blev inte det bästa men skulle vi komma till då har hon stora möjligheter att vara bland … Läs mer

Visby 210510

Conrads Kim: (Lopp 2) Var jättefin i kvalet där hon skötte sig bra på alla sätt. Hon har utvecklats mycket de senaste månaderna och känns väl förberedd inför sin debut. Jag har dålig koll på motståndet här men dyker det inte upp något extra då måste min vara ett tidigt bud. Skor runt om. Ambrosius: (Lopp 3) … Läs mer

Eskilstuna 210511

Punchboard: (Lopp 3) Har gjort allt rätt så här långt och har verkligen inlett lovande. Det är en härlig typ som inte gör mer än vad han behöver men det känns ändå som att han utvecklas konstant. Här möter vi tuffare motstånd men så länge min levererar som han gör så måste jag tro på bra … Läs mer