Bergsåker 201123

  • Babsan Kronos: (Lopp 3) Gör det bra varje gång och jag tycker att hon har utvecklast för varje start i höst. Det känns i jobben som att den fina formen håller i sig och här tycker jag att vi har hittat en lämplig uppgift. Ställer inte bakspåret till det då tycker jag att det ska vara en vettig segerchans. Inga ändringar, barfota runt om.

Romme 211203

Tompa The Trotter: (Lopp 1) Felade lite oförklarligt senast och vi kollade därför upp honom efteråt utan att hitta något fel. I jobben känns han som vanligt och förhoppningsvis var det bara orutinen som ställde till det. Det finns fart i honom och sköter han sig då ska han stå sig bra här. Jag har dålig … Läs mer

Bergsåker 211204

Arras Beluga Wine: (Lopp 2) Var jättefin då han senast vann efter tidig ledning. Han gör det bra varje gång och jag tycker att han utvecklas för varje start. Den här gången är motståndet klart tuffare men läget gör att jag ändå har lite förhoppningar. Med rätt resa tror jag att han slutar långt framme. Inga … Läs mer