Solvalla 180930

  • Fantasy In: (Lopp 1) Har gjort två bra lopp på slutet och formen ska bara bli bättre och bättre. Tyvärr så måste hon gå med skor den här gången vilket är ett litet minus men jag tror ändå att hon kan göra ett bra lopp. Från det här läget får vi förhoppningsvis en fin resa och i så fall ska det vara en vettig platschans.
  • Global U.Turn: (Lopp 2) Satt långt bak senast men avslutade bra och visade att formen håller i sig. Han brukar alltid sluta långt framme när han sköter sig och det är samma ska den här gången. Med rätt resa är han inte borta och på en garderad bong ska han streckas. Han har gått med skor på slutet men nu blir det barfota bak, inga andra ändringar.
  • Djorkaeff Sisu: (Lopp 6) Fick äntligen till det senast och det var en riktigt välförtjänt seger. Han har haft full form hela sommaren men det har bara strulet. Nu hoppas jag på lite ketchupeffekt och i så fall kommer han att tjäna fina pengar i höst. Här har vi fått ett chansartat läge men skulle vi slinka igenom då är han inte borta. Det ska dock stämma fullt ut om vi ska runda samtliga och i första han ser det ut som en hygglig platschans. Inga ändringar, skor runt om.
  • Urchin: (Lopp 6) Blev det fel för senast och den starten är bara att glömma. Han har full form för dagen men från det här läget krävs det att man kör på där framme för att vi ska komma in i matchen. Gör man det då har han en vass avslutning och helt borta ska han inte vara. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Attraversiamo: (Lopp 10) Var jättefin i försöket och förberedelserna har gått precis som de ska. Jag tycker att jag för dagen har honom där jag vill ha honom och vi kommer förmodligen inte att ändra på något till den här starten. Det blir skor och fast bomull som vanligt och det lutar även mot att han får gå i samma gamla vagn som vanligt. Motståndet är jämnt och tufft och det gäller att få en bra resa om man har segerförhoppningar. Min är i alla fall tillräckligt bra för att segerstrida och jag skulle absolut inte vilja byta häst med någon.