Visa alla hästar

Show Must Go On

Regnr
18-3744
Kön
Valack
Född
2018 (2 år)
Far
Ready Cash
Mor
Poppy Lavec
Morfar
Lindy Lane
Hästägare
Caramera AB, Bjärred
Uppstallningsplats
Knivsta
Skötare
Emma Tångring

Senaste nytt om Show Must Go On

200327: Vi har joggat på hela veckan och han sköter sig mycket bra. Nu hoppas vi kunna släppa ihop honom med en kompis, han blir bara mer och mer valack i sinnet och är väldigt lugn och avslappnad. Han tar mer än gärna en tupplur i boxen och har inte så bråttom ut på morgnarna utan tar en skön sovmorgon då och då.

/Emma

200320: Show har joggat på den här veckan och allt är bra med honom, lite busig men mest glad! Nu ska vi ställa honom bredvid en framtida hagkompis så dom får bekanta sig, snart hoppas vi att han är valack nog att kunna gå med sällskap 😁

/Emma

200313: Den här veckan har Show fått gå ut i hagen igen och han är nöjd med livet. Nästa vecka får vi börja jogga igen ☺️

/Emma

200306: Show gick intervaller i måndags och kändes fin. I tisdags blev han sedan kastrerad. Allt har gått bra efter kastrationen och han går i skrittmaskinen varje dag. Snart får han gå ut i hage och börja jogga igen om allt går bra!

/Emma

200228: Vi tränar intervaller 2 dagar i veckan och har den här veckan gått ner till 1.45 tempo. Han sköter sig bra i träningen.

/Emma

200221: Show har gått från att vara pojke till att bli man väldigt, väldigt fort. Alltför fort för alla inblandade och han riskerar helt klart att bli valack om han inte får ordning på humöret. I övrigt tränar han på som vanligt, humöret jobbar vi fortsatt med.

/Emma

200214: Show har gått intervaller den här veckan, och igår körde vi 4 st. Han gör det han ska på ett bra vis! ☺️

/Emma

200207: Vi har joggat på den här veckan och idag fick Show gå 3 intervaller för första gången! 👌🏼 Vi fortsätter med det under nästa vecka också.

/Emma

200131: Show har joggat på den här veckan och det verkar bra. Vi fortsätter att lägga om trampet varje dag men han är inte speciellt påverkad av det och det läker för fullt. Nästa vecka kör vi igång med lite rakbana igen.

/Emma

200124: Vi har joggat både igår och idag och Show är nöjd över att vara igång igen. Han tar allt med ro och är en riktig myskille.

/Emma

200117: Show fortsätter sköta sig bra. Dock råkade han trampa sig i hagen, så han får ta det lite lugnt ett tag. Men det går ingen nöd på honom för det, han tar det med ro och är lika glad och positiv för det.

/Emma

200110: Show har tagit stora steg framåt för varje gång vi kört! 🌟 Den här veckan har han lugnt fått spana in rakbanan för första gången, utan några problem. Han är en kille med långklivad kille med stort steg och han är väldigt lugn och avslappnad i körningen.

/Emma

191220: Show anlände till min gång i Knivsta i lördags och han har acklimatiserat sig bra hos oss. Han har joggat 3 gånger den här veckan. Det verkar vara en väldigt trevlig kille och vi kommer nog trivas bra ihop som det känns. Idag har han blivit både avmaskad och vaccinerad så både han och jag får ta det lite lugnare över jul och nyår. Jag återkommer i bloggen nästa år. Vi önskar en god jul och ett gott nytt år! 🌟

/Emma

Inlägg kopplade till Show Must Go On

Smygtitt Skottorp – ettåringar del fem

Nedan presenteras ytterligare ett gäng ettåringar som drog igång sin marsch mot vinnarcirklarna hos Tony Jönsson i Skottorp 1 april. Il Capitano Mearas Hingst Bold Eagle – Bring Me Luck U.S. Bring Me Luck var av högsta klass på tävlingsbanan med 22 segrar och 2,5 miljoner intjänat samt ett rekord på 1.11,2. Hon har tidigare … Läs mer