Visa alla hästar

Mellby Jinx

Regnr
18-2109
Kön
Hingst
Född
2018 (2 år)
Far
Ready Cash
Mor
Heaven's Door
Morfar
Muscle Hill
Hästägare
Mellby Gård AB, Malmö
Uppstallningsplats
Knivsta
Skötare
Viktor Svanstedt

Senaste nytt om Mellby Jinx

200122: Vi har nu ökat på intervallerna på Jinx till 3 st. Han känns bra och sköter sig bra på lektionerna😎👍. Han går 2 intervallturer i veckan och em motionstur:).

//vs

200114: Jinx har nu fått börja svänga ner på rakan. Vi kör inga tempon utan vi kör 2 intervaller så de känns bra:). Han sköter sig utmärkt o de märks att han tycker det är roligt🙂👍.
//vs

200108: Jinx har idag kommit ner till min gång från niclas stall då han ska få nya hästar. Vi hoppas han ska trivas och han tränar som vanligt imorgon. Tandläkaren är här denna vecka och kollar samtliga hästar:).

//vs

191220: Jinx har kommit upp till Knivsta och verkar trivas bra, det är en stor häst som rör sig fint och sköter träningen bra. Han kommer att bli vaccinerad och avmaskad idag och får lite ledigt över jul och nyår. /Niclas

Inlägg kopplade till Mellby Jinx

Smygtitt: ettåringar del tre

Vi tar tredje turen till Skottorp där framtida storloppsvinnare utbildas hos Tony Jönsson. Gatsby Hingst Muscle Hill–Jacky Glide e. Jag de Bellouet Jacky Glide tjänade över två miljoner på tävlingsbanan och vann tolv lopp. Hon är syster med miljonärerna Very, Treasure och Oliver, samtliga med tilläget Kronos. Gatsby är sin moders andra avkomma. Äger gör … Läs mer