Visa alla hästar

Mellby Jinx

Regnr
18-2109
Kön
Valack
Född
2018 (2 år)
Far
Ready Cash
Mor
Heaven's Door
Morfar
Muscle Hill
Hästägare
Mellby Gård AB, Malmö
Uppstallningsplats
Knivsta
Skötare
Viktor Svanstedt

Senaste nytt om Mellby Jinx

200324: Jinx tränar på fortsatt bra hemma. Vi har nu skärpt farten lite så nu går han 45 i alla 6 intervaller. Det löser han på ett mycket bra vis🙂👍.

//vs

200317. Jinx börjar vi öka med med intervallerna succcesivt igen. Han är uppe nu på 6 intervaller och dom körs i mellan 50-45 fart. Det klarar han gallant och han känns oxå mycket bra:).

//vs

200310: Jinx är nu bättre i sin förkylning och, har nu börjat gå intervaller igen. Allt verkar bra och han känns jättefin:).

//vs

200303: Jinx har blivit lite småförkyld, så han får jogga lite lätt bara denna vecka tills han blir frisk:). Han har blivit mycket lugnare nu som valack även om det finns lite hetsiga tendenser kvar:).

//vs

200225: Jinx har nu börjat jogga lite lätt efter sin kastration. Han sköter sig bra och är lugn o sansad:). Han har även fått börja gå i en hage ilag med andra nya valacker och det tycker han var riktigt kul, då han gärna vill visa vem som är snabbast 😎😂👍.

//vs

200218: Jinx har nu blivit valack. Allt har gått bra och operationssåret ser bra ut🙂👍. Han får promenera lite i walkern 2 gånger om dagen så han inte blir stel:).

//vs

200211: Eftersom det är lite temperament i grabben, så har det beslutats att han ska få bli valack. Det kmr att ske denna vecka:). Efter det så väntar det lite vila under konvalescensen:).

//vs

200204: Jinx är allt bara bra med. Han tränar på som vanligt och det finns inget att anmärka på:).

//vs

200129: Jinx tränar på som vanligt med 2 intervall turer i veckan och en motion. Han känns fin och sköter sig bra. Man får ta det lugnt med han, då det finns lite tendenser att bli lite vass😎😂.

//vs

200122: Vi har nu ökat på intervallerna på Jinx till 3 st. Han känns bra och sköter sig bra på lektionerna😎👍. Han går 2 intervallturer i veckan och em motionstur:).

//vs

200114: Jinx har nu fått börja svänga ner på rakan. Vi kör inga tempon utan vi kör 2 intervaller så de känns bra:). Han sköter sig utmärkt o de märks att han tycker det är roligt🙂👍.
//vs

200108: Jinx har idag kommit ner till min gång från niclas stall då han ska få nya hästar. Vi hoppas han ska trivas och han tränar som vanligt imorgon. Tandläkaren är här denna vecka och kollar samtliga hästar:).

//vs

191220: Jinx har kommit upp till Knivsta och verkar trivas bra, det är en stor häst som rör sig fint och sköter träningen bra. Han kommer att bli vaccinerad och avmaskad idag och får lite ledigt över jul och nyår. /Niclas

Inlägg kopplade till Mellby Jinx

Smygtitt: ettåringar del tre

Vi tar tredje turen till Skottorp där framtida storloppsvinnare utbildas hos Tony Jönsson. Gatsby Hingst Muscle Hill–Jacky Glide e. Jag de Bellouet Jacky Glide tjänade över två miljoner på tävlingsbanan och vann tolv lopp. Hon är syster med miljonärerna Very, Treasure och Oliver, samtliga med tilläget Kronos. Gatsby är sin moders andra avkomma. Äger gör … Läs mer