Visa alla hästar

Marty Hill

Regnr
17-3208
Kön
Hingst
Född
2017 (1 år)
Far
Muscle Hill
Mor
Filippa Hall
Morfar
Andover Hall
Hästägare
Caracolas AB
Uppstallningsplats
Stora Alby
Skötare
Ola Haga

Senaste nytt om Marty Hill

181209

Marty tränar enligt plan och har väldigt lätt för sig.

181201

Marty har hostat lite när han har blivit körd, så har kört lite lugnare med honom. Men de känns som de redan ha blivit bättre.  Det är flera 1åringar som har blivit förkylda så det är inget konstigt med det.

181125

Nästan lite läskigt fin när vi låter han få springa av sig sista varvet på banan 👀 Annars tycker jag han har lugnat ner sig lite överlag, var lite kaxig/hingstig när han kom.

181118

Skötarn har redan hunnit blivit riktigt förtjust i de nya tillskottet i gänget. 🐴 Riktigt skön ”liten” grabb👑

Tränar nu 2 varv på slingan + 2 varv på banan. Där dom får springa med fri fart i 1000m. 👀

181101

Marty har anlänt till Stora Alby nu, å de verkar vara en riktig fining man har fått in i stallet. En rejäl läckerbit kan lugnt säga. Var ute å joggade honom idag å de gick bra 😃

Nästa vecka kommer inte bloggen uppdateras då jag är på semester. Ska försöka få till en bild när jag kommer tillbaka också.

Inlägg kopplade till Marty Hill

Välkommen ombord! Skottorp del 3

Vi fortsätter presentera våra ettåringar som skaffar sig försprånget till framtida storloppssegrar hos Tony Jönsson i Skottorp. Firstclass U.M. (Donato Hanover–Gabriella Sisu) Gabriella Sisu travade själv 1.12,3 och tjänade 819.600, bland annat genom andraplatsen i korta E3. Det här är hennes första avkomma. Mödernet rullar tillbaka till Impish, det vill säga samma som Scarlet Knight … Läs mer