Visa alla hästar

Global Bootleg

Regnr
17-1070
Kön
Hingst
Född
2017 (2 år)
Far
S.J.'s Caviar
Mor
Aquamarine Hanover
Morfar
Somebeachsomewhere
Hästägare
Kovik Fastighetsekonomi AB med flera
Uppstallningsplats
Stora Alby
Skötare
Christer Larsson

Senaste nytt om Global Bootleg

7/7 Allt fortsatt bra med Bootleg. Jag kommer ha semester nu i 2 veckor (28+39) så ingen uppdatering här då.

28/6: Tränar på och känns fin, allt väl.

16/6: Forttter att träna på och sköter sig bra och känns fin! Jag kommer ha semester kommande vecka men tillbaka och uppdaterar v.26.

5/6: Allt väl med Bootleg och vi fortsätter att träna på som vanligt.

31/5: Gör framsteg varje gång han tränar. I Tisdags va vi in till Solvalla och körde jobb i kortvagn och han skötte även det på ett bra sätt.

23/5: Tränar på och nu börjar det släppa ordentligt för honom och han känns mycket mer avslappnad och superfin hemma i intervallerna.

13/5: tränar på och blir bättre och bättre för varje gång! Var in till Solvalla och gick ett banjobb förra veckan och gjorde det på ett bra sätt.

28/4: Tränar på men behöver lära sig att slappna av. Tog bort det helstängda  och han fick gå med vanligt öppet huvudlag ett av passen i veckan och det fungerade bättre.

17/4

Blir bättre och bättre, behöver lära sig att slappna av. Går 1.35-40 tempo hemma i i tervallerna. Gick banjobb för 14 dagar sedan, 1.32/1600m, bortsätt från en galopp när han spände sig så kändes han bra.

Mycket fin i måndags träningen 4 intervaller i 40 tempo 2 i 35tempo

23/2

Var klart förbättrad på rak banan i torsdags roligt

13/2

Tränar på rundbanan har varit lite krånglig men lite stabilare på slutet blir nog bra

nu varit på Stora Alby en vecka och tränar på ok

Global Bootleg halkade lite efter då han fick genomgå en benbitsoperation och dessutom kastrerades. Nu sköter han sig allt bättre och han har varit igång för fullt sedan 1 december. Han är uppe i en mil tre gånger i veckan. /Tony

Inlägg kopplade till Global Bootleg

Välkommen Bootleg!

Ytterligare en ettåring har anlänt Skottorp och vår ettåringsskola. Det handlar om Global Bootleg (e. S.J.’s Caviar – Aquamarine Hanover). Aquamarine Hanover är ”renrasig” passgångare med avelschampion Somebeachsomewhere som pappa. Global Bootleg är hennes första avkomma. Kovik Fastighetsekonomi AB, med flera äger Bootleg.