Visa alla hästar

Il Capitano Mearas

Regnr
Kön
Hingst
Född
2018 (2 år)
Far
Bold Eagle
Mor
Brick Me Luck U.S.
Morfar
Kadabra
Hästägare
Lerstenen Invest AB
Uppstallningsplats
Knivsta
Skötare
Jonna Träskvik

Senaste nytt om Il Capitano Mearas

200404: Killen har fått nya skor och tränar på och känns bara fin! Vi sänker farterna allt eftersom.

/Jonna

200325: Capitano tränar på och går nu 6st intervaller och gör det bra, vi kommer att sko han med lite tyngre balans fram för att hjälpa honom. Men pigg och glad och har nästan blivit lite kaxig nu när han är igång ordentligt igen!

/Jonna

200315: Äntligen så är lillkillen igång med lite intervaller igen och han kändes väldigt fräsch och fin i dom så nu hoppas vi att det håller i sig så vi får träna på!

/ Jonna

200306: Capitano går fortf bara lätt motion och på måndag kör vi återbesök hos veterinären för att se hur halsen ser ut efter denna kur m medicin. Hoppas vi får börja träna ordentligt snart igen!

/ Jonna

200227: Det är något långdraget denna kille bär på, vi kollade halsen idag då han hostat lite igen och det visade sig vara slem så nu får han en lite penicillin så kör vi ett återbesök efter det!

/Jonna

200220: Nu är det en pigg och busig grabb igen, vi joggar på 3ggr i veckan och det verkar bra. Vi är nog tillbaka på rakbanan snart!

/Jonna

200208: Jag börjar känna igen lill-killen som nu är betydligt mycket piggare efter sin period m feber. Han har bara tagit det lugnt så vi är helt säker på att det är bra. Snart så är vi igång igen!

/ Jonna

200129: Killen tränade på som vanligt förra veckan och kändes bra, tyvärr så började denna veckan m lite feber igen så står över tills det gett sig. 🤒

/Jonna

200119: Capitano tränade på som vanligt i slutet på förra veckan och allt var bra, i måndags stod lillen med feber så han stod över och joggade på lite i slutet av veckan när febern hade gett sig. Tandläkaren var här förra veckan och det blev lite vanligt fix där.

/Jonna

200107: Capitano blev vaccinerad innan jul och fick det lite lugnare men nu är det slut på ledigheten och det är full fart igen! Igår visade vi alla småttingar rakbanan och tanken är att dom till veckan ska börja träna där i några lätta intervaller, kul!

/Jonna

191216: Capitano tränar på, Svante var och kände på honom och var nöjd! Han var lite förkyld i slutet på förra veckan och fick då avsluta lite lugnare.

Om det inte blir något mer bloggande innan jul så säger jag God Jul & Gott nytt år redan nu! 🎅🏻🌟

/Jonna

191205: Välkommen ner till min gång säger vi till denna lilla kille! Han joggade idag milen och det känns bara bra.

/ Jonna

191203: Capitano jobbar på och känns fin. Han är trevlig och fin att arbeta med. /Niclas

191127: Capitano sköter sig bra och tycker att det är kul att träna och gör det på fint sätt. /Niclas

191114: Capitano sköter träningen på bästa vis, han har fått börja träna på skogsslingan och det tycker han är roligt. Han rör sig fint i travet och är lugn och fin att jobba med. /Niclas

191022: Capitano tränar på som han ska, 3 mil i veckan fördelat på tre dagar och gör det i fin stil. /Niclas

191009: Capitano jobbar på bra och sköter sig fint, han är lättsam och trevlig i all hantering. /Niclas

191002: Capitano tränar fortsatt fint, han joggar en mil tre gånger i veckan. /Niclas

190917: Capitano tränar på, han joggar 7 kilometer för dagen och gör det i fin stil. Det är en pigg herre som är rolig att jobba med. /Niclas

190911: Capitano har kommit till mig i Knivsta och har acklimatiserat sig bra. Han har gått tre 5 kilometerspass och har gjort det i fin stil. /Niclas

Inlägg kopplade till Il Capitano Mearas

Smygtitt Skottorp – ettåringar del fem

Nedan presenteras ytterligare ett gäng ettåringar som drog igång sin marsch mot vinnarcirklarna hos Tony Jönsson i Skottorp 1 april. Il Capitano Mearas Hingst Bold Eagle – Bring Me Luck U.S. Bring Me Luck var av högsta klass på tävlingsbanan med 22 segrar och 2,5 miljoner intjänat samt ett rekord på 1.11,2. Hon har tidigare … Läs mer