Visa alla hästar

Grand Princess

Regnr
Kön
Sto
Född
2017 (2 år)
Far
Muscle Hill
Mor
Grand Sandy
Morfar
Pine Chip
Hästägare
Tore Möller, Naerbø
Uppstallningsplats
Knivsta
Skötare
Emma Tångring

Senaste nytt om Grand Princess

191011: Allt är bra med prinsessan och vi har tränat på för fullt den här veckan. Hon är pigg och fin! Lika nöjd som alltid med full uppmärksamhet, och lika missnöjd som alltid när man måste fixa med någon annan. Hon ska alltid ”lägga sig i” och leka med hästen som står på gången när man står och fixar med någon annan, men det tycker oftast både hon och hästen på gången är roligt som tur är!

/Emma

191004: Princess fortsätter att rada upp fina placeringar. Denna gång fick hon se sig slagen strax före mål, men med 13 sista varvet och under 10 en bit över upploppet kan vi inte vara annat än jättenöjda med henne och hon såg väldigt fin ut 😍🙌🏼 Hon är helt fantastisk prinsessan och fortsätter att göra precis allting rätt. Hon var nöjd med en joggingtur i skogen idag 🥰

/Emma

190927: Allt är fortsatt bra och på onsdag vankas det start igen. Denna gång på Bergsåker och autostart för första gången, vi håller tummarna för prinsessan!

/Emma

190920: Allt bra med Prinsessan som nu åter tränar som vanligt. Igår gick hon intervaller, hon var jättefin och verkade väldigt nöjd med att få träna ordentligt igen. Hon har sina åsikter och nu har hon börjat stoppa mig varje gång jag ska gå förbi hennes box, man får inte gå förbi innan man stannat till och gett henne en klapp eller puss på mulen. Det spelar ingen roll hur många gånger man går förbi, samma visa varje gång, men hon är ju, som namnet säger, en stor prinsessa som kräver att få mycket uppmärksamhet.

/Emma

190913: Tyvärr blev det ingen start för prinsessan då hon oturligt nog gjorde illa sig i ena ögat någon dag innan start. Det är nu åtgärdat och ser redan mycket bättre ut. Vi ska på återbesök på kliniken i mitten av nästa vecka för vidare besked, vi tar det lugnt och joggar tills dess.

/Emma

190906: Princess känns fortsatt fin hemma även om hon lattjar en del. På torsdag är det dags för start igen, Örebro denna gång. Hon fortsätter växa i sitt humör och ha mycket åsikter, men vi kommer väldigt bra överens och jag har lärt mig hur man håller en prinsessa nöjd.

/Emma

190830: Vi har tränat på hemma för fullt denna veckan och hon känns fin som vanligt.

/Emma

190823: Princess tog åter ledningen från sitt första spår och därifrån kunde ingen slå henne, det blev seger i andra starten också. Hon fortsätter visa att hon vet skillnad på träning och tävling och göra allting rätt på banan. Hon kändes jättefin idag hemma, allt verkar bra efter starten.

/Emma

190816: Vi har tränat på hemma som vanligt och Princess känns mycket fin. På tisdag är det dags för start igen, denna gång på Solvalla. Det ser vi fram emot!

/Emma

190809: Princess tränar på hemma för fullt. Hon leker mest i vanlig ordning men känns väldigt fin!

/Emma

190802: Vi har tränat hemma som vanligt denna veckan och hon fortsätter att kännas bra!

/Emma

190726: Idag gjorde Princess debut i Fornaboda Grand Prix, och vilken debut det blev! Seger direkt från ledningen med en fin avslutning. Hon skötte sig helt exemplariskt under hela dagen och visar återigen att hon verkligen vet vad hon ska göra när hon kommer till banan.

/Emma

190712: Princess kvalade o tisdags på tiden 1.20,4 på bra vis. Allt verkar bra med henne efter kvalet. Nu tar jag 2 veckors semester och lämmar över till Lovisa. Det kan därför bli lite tomt här under den tiden.

/Emma

190705: Princess har tränat på bra hemma i veckan. På tisdag är det kvaldags för fröken på Solvalla!

/Emma

190628: Princess fortsätter träna på varierat mellan 1.35 och 1.30 intervaller. Hon känns fin och trivs allra bäst när hon är först. Det närmar sig kval för primadonnan!

/ Emma

190614: I tisdags var vi in till Solvalla där Princess gick ett jobb 18/1640 med en lite snabbare avslutning. Om allt fortsätter vara bra så kvalar hon i juli! Nu har jag en veckas semester och det kan därför bli dåligt uppdaterat på bloggen nästa vecka.

/Emma

190607: Princess tränar på för fullt och ska in till Solvalla igen på tisdag enligt planen. Allt är bra med henne!

/Emma

190531: Vi tränar på och varierar 1.30 intervaller med 1.35 intervaller. Allt är bra med henne 😁

/Emma

190524: Den här veckan har Princess fått gå lite snabbare intervaller, 4 st 1.30 intervaller ☺️ Hon gör det mesta rätt och fortsätter vara fin 😁

/Emma

190517: Princess var in till banan i onsdags och fick prova på att springa i tävlingssulky. Hon gick 1.22,5/1640 på mycket bra vis. Hon fortsätter utvecklas i helt rätt riktning!

/ Emma

190510: Vi har tränat på 1.35 4+2 både måndag o torsdag den här veckan. Hon känns fortsatt fin, pigg och glad! ☺️

/Emma

190503: Princess gick ett banjobb i tisdags. 27/1640, mycket fin! Idag gick hon några intervaller hemma och fortsätter kännas bra. Det börjar bli riktigt go i henne nu!

/Emma

190426: Princess har den här veckan ökat till 6 intervaller i 1.35 tempo. Riktigt fin! 💪🏼 Hon är inte så lätt alla dagar med sitt bestämda humör men nu börjar vi båda lära känns varandra ordentligt och komma väldigt bra överens. Härlig tjej! 😍

190419: Hon går från klarhet till klarhet. Hon går 4 intervaller i 1.35 tempo 2 dagar i veckan och det känns som hon bara joggar, även bra i puls efteråt.

/Emma

190412: Allt är bra med Princess, vi tränar för fullt och igår gick hon 4 intervaller i 1.35 tempo. Hon gör allt med enkelhet. Det är en bestämd dam som gäller att hålla på rätt humör för då är hon en riktig mystjej.

/ Emma

190405: Princess var in till Solvalla i tisdags och gick ett 1.35 jobb. Hon skötte sig mycket bra och vi är nöjda med henne! 😃

190329: Princess har tränat på 4+2 intervaller i 1.40 tempo 2 ggr denna vecka, allt i sin ordning. Hon känns fin och vi tränar på!

/Emma

190322: Princess har anlänt till Knivsta, allt verkar bra och hon har gått 1.40 intervaller.

/Emma

27/2

Bara bra med henne tränar helt efter plan springer lätt 40 tempo på rakbanan 😀

  • 13/2

Sköter träningen bra rör sig mycket bra  positiv häst

16/1

Tränar nu på rakbanan b

ara bra rör sig så fint

Forsatt bara bra med Princess- Tycker om att träna rör sig mycket bra tränar 3/ggr i veckan

28/11

Träningen går helt enligt plan tränar 3 gånger i veckan rör sig väldigt fint  jätte trevlig

    • Fortsätter att träna bra alltid glad ock trevlig

19/10
Har i dag tränat på nya skogsslingan allt bra

Inlägg kopplade till Grand Princess

Första testet för tvååringarna

Nästa torsdag är det tvååringskväll i Knivsta, men några av de försigkomna ynglingarna fick besöka Solvalla idag och för första gången stifta bekantskap med en tävlingssulky. – Faktum är att det var fyra ston som var först ut i gänget, säger Svante Båth. Kvartetten var inne på Solvalla och travade runt 1.23/1.600 meter med 1.19 … Läs mer

Välkomna ombord!

Skottorp, del 1. I april drar vi igång på filialen i Skottorp där framtida storloppsvinnare tar sina första steg mot vinnarcirklarna hos Tony Jönsson. Det försprånget som tas av Stall Båth har visat sig jobbigt att hämta in för övriga, något som två raka segrar i Uppfödningslöpningen understryker. Vi kommer presentera våra ungdomar de närmaste … Läs mer