Visa alla hästar

Global U.Turn

Regnr
14-1562
Kön
Valack
Född
2014 (5 år)
Far
Self Possessed
Mor
Home Dear Home
Morfar
Andover Hall
Hästägare
Olof Brodin (Chartering) AB,Sollentuna
Uppstallningsplats
Knivsta
Skötare
Viktor Svanstedt

Senaste nytt om Global U.Turn

190616: U turn tränar på som vanligt hemma på rakbanan. Han känns fortsatt fin och det finns inget att anmärka på:). Nu tar jag semester i 2 veckor:).

//vs

190607: U turn tränar på fortsatt bra hemma på rakbanan och det finns inget att anmärka på:).

//vs

190529: U turn tränar på för fullt hemma på rakbanan. Han känns som vanligt fin:). Vet ej när han ska starta.

//vs

190522: U turn fortsätter att träna på riktigt bra hemma och nu börjar det bli dags att titta i propparna igen:).

//vs

190514: U turn tränar på fortsatt bra hemma på rakbanan:). Vet ej när han startar nästa gång.

//vs

190505: U turn tränar på förfullt hemma på gården och han känns fin fin:).

//vs

190429: U turn har nu börjat gå intervaller igen och allt verkar bra med honom🙂👍.

//vs

190419: U turn går i hagen och har det bra i vårsolen😎☀️☀️.

//vs

190413: u turn har fått tagit de lugnt i veckan och han har även blivit åtgärdad. Han får tillbringa veckan i hagen:).

//vs

190405: U turn tränar på som vanligt hemma på rakan. På Söndag är det dags för start igen. Vi åker till Romme och det är Ulf Ohlsson som kör🙂.

//vs

190327: U turn är nu kry och han har kunnat tränat på som vanligt denna vecka och allt verkar bra med honom:).

//vs

190320: U turn har bara joggat i veckan få han åkte på men liten liten förkylning efter resan till bergsåker. Men den är nu borta och imorrn tränar han på som vanligt igen:).

//vs

190314: U turn startade igår på Bergsåker. Tyvärr så galopperade han 1300 kvar i ledningen. Han sprang och ”slirade” sa Uffe som körde. Det var ett riktigt snöoväder där. Det var synd för Uffe trodde han hade varit långt fram.

//vs

190304: U turn var mkt fin i sin årsdebut förra veckan:). Örjan som körde var nöjd med vad han kände och han hade krafter sparade:). Hemma känns han som vanligt fin:).

//vs

190213: U turn var anmäld till ett lopp på fredag. Han kom tyvärr inte med då hans poäng ej räckte till. Han får träna på ett tag hemma istället i väntan på nya lopp:).

//vs

190205: U turn tränar på som han ska hemma på rakbanan. Han varierar mellan 6-8 intervaller, han känns fin o ligger bra i puls:).

//vs

190129: U turn verkar det bara bra med för dagen. Han tränar på som han ska och det finns inget att klaga på :)!

//vs

190123: U turn tränar på för fullt hemma på gården. Han känns precis som vanligt lika fin:). Han tränade i Måndags 8 intervaller och det löste han på ett bra sätt:).

//vs

190118: U turn har nu tränat på ett tag och han känns som vanligt fin hemma i träningen. Han går för dagen 6 intervaller 2 ggr i veckan:). Har även varit till tandläkaren denna vecka:).

//vs

190108: U turn har nu börjat jogga igång nu efter sitt jullov. Det verkar bra och han kmr säkerligen börja gå intervaller på Torsdag:).

//vs

181217: U turn hoppade i förra starten. Uffe som körde visste inte varför han galopperade. Efteråt så fick han en liten sårskada, som nu ser bra ut och han har börjat jogga litegranna. Nu tar vi ett litet break över jul och nyår, så uppdateringarna återkommer nästa år;). God Jul och Gott Nytt År:)!

//vs

181204: Allt verkar fortsatt bra med u turn. På Fredag är det dags för start igen. Lunchtrav i Örebro blir det och det är UO son kör honom:).

//vs

181122: u turn är nu friskförklarad och tränar på fortsatt igen. Allt verkar bra med honom:).

//vs

181112: U turn är åtgärdad så för dagen så ta han det lugnt och har de bra ute i hagen:).

//vs

181031: Igår var det tänkt att u turn skulle ha startat i Rättvik. Men pga av snöovädret så stannade vi hemma pga av säkerheten för hästar och personal. Han är anmäld till ett nytt lopp på Onsdag. I ett lärlingslopp och jag får chansen att köra igen😃. Hemma känns han som vanligt fin i träningen🙂.

//vs

181023: U turn var bra som 4:a i senaste starten. Han avslutade kvickt sista 400m och han kändes väldigt bra:). Hemma tränar han på som vanligt och det finns inget att anmärka på:).

//vs

181010: Allt verkar bra för dagen med U Turn. Han tränar på normalt och känns bra och är väldigt nöjd med livet för dagen:).

//vs

181003: U turn blev lite störd sist och tappade rytmen, därav galoppen. Erik som körde var annars riktigt nöjd med honom hur han kändes. Hemma känns han som vanligt MAGISK!!!!😎

//vs

180921: U turn spurtade jätte bra i senaste starten och slutade 3:a. Då han hamnade ganska långt bak ifrån start, så fanns det inte så mycket annat att göra. Kuskens ord från sista 75 m ”Jag kände mig som Lasse Lindberg när jag bar in honom ;)” Efteråt har han tränat på som vanligt och allt verkar fortsatt bra:).

//vs

180909: U turn slog på en oturlig galopp i Onsdags på Solvalla. Vi tar nya tag nu på Onsdag i ett lärlingslopp. Stallets försteman sköter tömmarna då skribenten (vs) har busat och sitter i utvisningsbåset ;).

//vs

180830: Allt verkar fortsatt bra med u turn. På Onsdag är det dags för start. Den här gången åker vi till Solvalla:).

//vs

180823: U turn var bra som 2:a i Torsdags på Örebro. UO som körde var nöjd med honom. Efteråt har han tränat på precis som vanligt:).

//vs

180801: U turn startade i Lördags i Bollnäs. Efter ett fint lopp i ryggar, så tappade han travet lite i utgången i sista sväng. De var synd för de var en framskjuten placering som med garanti försvann. Örjan som körde var annars nöjd med honom. Efteråt så verkar allt bra i träningen. Nästa vecka går jag på semester i 2 veckor.

//vs

180717: U turn var anmäld till Axevalla nu på Fredag, men kom tyvärr inte med då poängen inte riktigt räckte till. Vi fortsätter att leta mya lopp och hoppas att de finns något passande. Han fortsätter att träna på som vanligt och de känns som han fortsätter att behålla sin fina form:).

//vs

180708: U turn fick äntligen en seger i Söndags på Hagmyren. Örjan som körde var nöjd med honom och sa att det var ett lämpligt banjobb då inte motståndet var av den tuffare klassen (p21 lopp). Efteråt verkar allt bara bra med honom och han känns fin fin i intervallerna:).

//vs

180531: Allt verkar fortsatt bra med u turn. Han tränar på precis som vanligt och det finns inget att anmärka på. På Söndag är det dags för start igen uppe på Bergsåker i ett lärlingslopp och det är jag som kommer att köra honom:). Efter det så kommer jag att ha semester i 3 veckor så jag återkommer med bloggandet efter det:).

//vs

180523: Tyvärr så slog u turn på en galopp direkt i starten i Fredags, då kusken var lite för ivrig att skicka iväg honom från start;). Han kändes annars fin för dagen och vi letar efter nya lopp omgående. Han känns fortsatt fin hemma i träningen också:).

//vs

180517: Allt verkar fortsatt bra med u turn. Imorgon så är det dags för start igen. Vi gör resan till Romme och hoppas på att han får sätta dit en etta i raden nu:). Han kändes MYCKET FIN idag när jag körde honom i sista jobbet:). Ulf Ohlsson blir det som kör imorgon:).

//vs

180510: Allt verkar fortsatt bra med u turn i träningen. Det finns inget att anmärka på och det ser ut och känns som han bibehåller sin fina form:).

//vs

180503: Allt verkar fortsatt bra med u turn i jobben. Ida så kände Svante på han och det var VÄÄÄÄLDIGT länge sen han körde honom;). Han var iallafall nöjd med honom och det ser ut som han fortsätter att bibehålla sin fina form:).

//vs

180426: U turn var ruskigt bra i sin senaste start. Efter att ha fått dödens från spår 8, så slutade han 3:a på tiden 12,9/1640a !!!! Måste säga att det har varit en grym utveckling på honom sen vi kastrerade honom , och vi hoppas att han bibehåller sin fina form ett bra tag framöver:).

//vs

180418: U turn är det bara bra med efter den senaste starten. Han tränar på normalt och han känns fin som vanligt:). På Tisdag är det dags för start igen på Solvalla. Erik kör honom denna gång:).

//vs

180411: U turn var bra som 2:a igår på Gävle. Ulf Ohlsson som körde var mkt nöjd!!!

//vs

180404: U turn tränar på fortsatt bra hemma på gården. På Tisdag är det dags för start igen (Gävle). Och i skrivande stund ser det ut som att de blir Ulf Ohlsson som kommer att köra honom.

//vs

180327: Allt är bra med u turn. Idag är det dags för start igen. Vi tar turen till Solvalla och ÖK sköter tömmarna denna gång:).

//vs

180318: U turn var bra sist på romme. Efter en liten strulig resa så spurtade han bra till fjärdepriset. Per som körde honom var mycket nöjd med han och sa att det var en helt annan häst mot för i somras han körde honom. I jobben efteråt så känns han bra som vanligt:).

//vs

180307: U turn tränar på bra nere på rakbanan. På fredag så äre dags för start igen. Vi tar turen till Romme och det blir Per Linderoth som ska köra honom denna gång:).

//vs

180228: Allt verkar bra med u turn. Han tränar på som vanligt hemma på rakbanan och han känns fin som vanligt:).

//vs

180221: Allt verkar bra med u turn. Idag är det dags för start igen på Solvalla. ÖK sköter tömmarna denna gång:).

//vs

180213: U turn tränar på som vanligt hemma på rakan. Allt verkar bra med honom:). Han ligger oxå bra i puls:).

//vs

180205: U turn fick vi tyvärr stryka för en karledainflamation. Den är nu läkt och han kan träna på som vanligt igen:).

//vs

180124: u turn känns som vanligt nere på rakbanan i sina intervaller. På tisdag så ska han starta igen på Solvalla. EA kör honom :).

//vs

180119: U turn har tränat på som vanligt efter förra starten och allt verkar fortsatt bra. Vet ek när nästa start blir:).

//vs

180107: U turn har tränat på lite lugnt mellan jul och nyår. Allt verkar bara bra med honom. På tisdag så är det dags för start igen. Vi tar turen in till Solvalla och UO kör honom denna gång:).

//vs

171223: u turn var mkt bra vid segern senast:). De var han verkligen värd:). Nu tar vi lite julledigt och återkommer efter nyår:).

//vs

171212: u turn var riktigt positiv i sin lilla mini comeback förra onsdagen:). Kenneth som körde var jättenöjd med honom :).

//vs

171128: u turn fortsätter att träna på bra hemma på rakbanan. Han känns bra och ligger oxå bra i puls:).

//vs

171122: U turn var mkt fin på banan förra veckan. Så nu får chefen börja bläddra i propparna ;). Efteråt har han tränat på som vanligt och allt verkar bara bra med honom:).

//vs

171112: u turn verkar allt bara bra med. På onsdag äre dags för ett nytt banjobb igen inne på Solvalla.

//vs

171102: U turn var in igår till Solvalla för ett banjobb. Körde 21/1640m med honom och han var riktigt fin:). Lugn o samlad:).

//vs

171025: U turn känns fortsatt fin nere på rakbanan. Han tränar nu på för fullt 2 ggr i veckan (4+2) och han ligger oxå väldigt bra i puls:).

//vs

171018: U turn känns fortsatt i sin träning. Han ligger oxå bra i puls:). Snart så ska han oxå få en hagkompis:).

//vs

171011: U.turn har vi nu ökat på träningen och allt verkar bra med honom. Att han blivit valack verkar vara gott för honom:).

//vs

171003: u Turn har börjat gå några lätta intervaller. Allt verkar bra med honom. Pigg o glad:).

//vs

170919: U turn har nu fått börja jogga igång lite lätt. Han kommer att få göra så 3 ggr denna vecka. Allt flyter på som de ska hittills:).

//vs

170912: U turn har nu blivit valack. Han går än så länge bara i hagen, men verkar allt bra, så joggar han lite lätt i slutet av veckan:).

//vs

170905: Nu är jag tillbaka efter 2 veckors semester. Det blev åter igen en galopp för u.turn i senaste starten. Så i veckan så ska han få bli av med sin manlighet. Vi hoppas de hjälper och att han får tankarna på något annat istället:).

//vs

170815: U turn skööte sig exemplarisk förra starten och spurtade strålande till en fjärdeplats:). TP som körde var mycket nöjd med honom:). Hemma känns han som vanligt fin, så på fredag ska han starta igen på romme travet. EA kör honom denna gång.

//vs

170801: U turn slog på sig en galopp igen i förra starten. Erik som körde var annars nöjd med honom och vi fortsätter att anmäla honom och se om han kommer med någonstans, då han har 0 poäng.

//vs

170726: U Turn känns fortsatt fin hemma i träningen. På fredag är de dags för start igen på Romme och Erik kör honom:).

//vs

170719: u Turn var till Gävle i måndags för ett banjobb. Han gick 18/1640m o lyck som körde var nöjd med honom. Nu hoppas vi att han sköter sig i racen oxå!

//vs

170711: U turn tränar på som vanligt med sina intervaller nere på rakbanan och han känns fortsatt fin. Vet ej när nästa start blir.

//vs

170707: U Turn tränar på som vanligt hemma på rakbanan. Han känns fin och ligger bra i puls:).

//vs

170627: De blev en oturlig galopp för u turn i förra starten. Per som körde visste inte varför han galopperade till slut. Han sa att han kändes bättre än vad han har pengar på sig. Vi slickar såren och kommer igen:).

//vs

170620: U turn startar imorrn i eskilstuna. Vi gör lite ändringar i utrustningen och hoppas att han håller sig lugnare än senast. Per linderoth kör honom för första gången:). Hemma känns han iallafall fortsatt fin nere på rakbanan:).

//vs

170613: U turn blev alldeles för laddad i den förra starten och galopperade efter 100m. Erik som körde var annars nöjd med honom hur han kändes. Hemma känns han bara bra i sina intervaller, så de är synd att han inte får utdelning för sin fina form.

//vs

170531: Nu är jag tillbaka efter en veckas semester. U Turn startade igår på Eskilstuna. Han slog ihop o hoppade direkt från start. Surt sa räven då han såg smällfin ut för dagen.

//vs

170516: U Turn var fin i förra veckans Banjobb. Svante som körde var mkt nöjd med honom. Han gick runt en 17 tid 1600m:).

//vs

170509: Allt är väl med u Turn. Han tränar på som vanligt och han känns fin. Imorgon onsdag  så ska han in till Solvalla för ett banjobb:).

//vs

170503: u Turn tränar på som vanligt och allt verkar som vanligt bra med honom :).

//vs

170425: U Turn värkar de bara bra med:). Han tränar nu för fullt igen (4+4) och han känns bra:).

//vs

170419: U Turn har nu börjat gå intervaller igen.  Känns fin som vanligt:).

//vs

170411: u Turn har nu fått börja jogga igen efter sin lilla infektion:).

//vs

170404: u Turn var inte som alla bäst på Solvalla förra veckan. Han får nu ta de lite lugnt en vecka:).

//vs

170328: imorgon är de dags för start igen för u Turn. Allt verkar bara bra med honom hemma i träningen:).

//vs

170321: U Turn känns bra i träningen hemma på rakbanan. Han kommer att anmälas inom kort:).

//vs

170314: U Turn är nu bra efter sin behandling och kan nu börja träna igen:).

//vs

170307: U Turn blev åtgärdad förra veckan, så han får ta de lite lugnt nu:).

//vs

170228: U Turn var bra som 4:a på valla i fredags. Ohlsson var nöjd med hur han kändes, men sa att han inte riktigt fattar vad de gå ut på:).

//vs

170221: U Turn skötte sig bra i sin årsdebut förra veckan o Erik var nöjd med honom. Det är planerat att han ska starta igen på fredag:). (Solvalla). Känns fin hemma:)

170214: imorgon så är de dags för årsdebut på Solvalla. Allt verkar fortsatt bra med  honom i träningen o vi hoppas på att han även sköter sig på banan:).

//vs

170207: Allt är fortsatt bra med u Turn. Han känns fin i intervallerna. Svante kände på han förra veckan o han var mkt nöjd med honom :).

//vs

170131: allt är väl med u Turn. Han tränar på fortsatt bra nere på rakbanan, o de känns inte långt ifrån start nu:).

//vs

170124: Allt är väl med u Turn. Han tränar på som vanligt nere på rakbanan o han känns bara bra:).

//vs

170117: U Turn var inne på banan i fredags. Han gick 18/1600m. Allt var bra med honom:).

//vs

170110: allt är väl med u Turn. Vi ökar på träningen successivt nere på rakbanan o han känns pigg o fin:).

//vs

170103: Allt verkar bra med u Turn efter jullovet. Han har börjat gå lite intervaller igen o han känns som vanligt fin:).

//vs

161220: U Turn tränar på som vanligt hemma på rakbanan o allt verkar bara bra med honom:).

//vs

161213: Allt verkar väl med u Turn. Han tränar på här hemma o de verkar bra:). Imorgon (onsdag) så ska han in till Solvalla för ett Banjobb.img_0952

//vs

161206: U Turn galopperade direkt från start i debuten. Han kändes annars fin sa Erik. Vi tränar på så länge o letar nya lopp.

//vs

161129: Imorrn så ska u Turn göra sin tävlingsdebut. Solvalla är brottsplatsen o han fick spår 3 med Erik i vagnen:).

//vs

161122: U Turn var fin i banjobbet förra veckan, så nu är han startklar:). Hemma så känns han fortsatt fin:).

//vs

161115: Tyvärr så blev de inget Banjobb förra veckan pga av vädret som var. Vi gör ett nytt försök denna vecka på onsdag:). Hemma verkar allt bara bra:).

//vs

161108: U Turn verkar allt bara bra med. Han tränar på som han ska o han känns fin som vanligt :).

//vs

161101: U Turn tränar på som vanligt hemma på gården. Förra veckan var de lite väl skitigt på rakbanan så han fick gå ett heat 30/3000m på våran rundbana:). Allt verkade bra även då:).

//vs

161024: Allt är väl med u Turn. Han tränar på som han ska nere på rakan o allt verkar bra med honom:). Hans tävlingsdebut närmar sig nu med stormsteg:).

//vs

161017: Allt är bara väl med u Turn. Han tränar nu på som vanligt igen o han känns bara bra:). På onsdag äre dags för ett nytt Banjobb igen inne på Solvalla:).

//vs