Visa alla hästar

Global U.Neverknow

Regnr
14-1383
Kön
Valack
Född
2014 (4 år)
Far
Deweycheatumnhowe
Mor
Celebrity Athena
Morfar
Yankee Glide
Hästägare
Olof Brodin (Chartering) AB,Sollentuna
Uppstallningsplats
Knivsta
Skötare
Jonna Träskvik

Senaste nytt om Global U.Neverknow

180214: Poletten har verkligen trillat ner hos killen, bra som 2a senast efter ha fått gått i dödens. Här hemma är det stor skillnad i intervallerna nu när han skött sig i loppen, laddad och fin! Vi prövar på tisdag igen med Ulf Ohlsson i sulkyn.

/ Jonna

180129: Tränat på och känns fin! Startar onsdag, spår 11 bakom bilen och Erik kör. Han var riktigt laddad och fin i dagens intervaller och vi hoppas och tror han gör ett bra lopp igen, kul att han kan få starta på och få rutin.

/ Jonna

180117: Killen skulle ha startat i onsdag men tyvärr fick vi stryka då han hade ramlat ute i hagen och skrapat sig på några ställen, fick gå i skritten onsdag och torsdag och såren läkte väldigt bra så han kördes igen fredag och allt var som vanligt. Gick intervaller i måndags och kommer även göra det imorgon, dröjer nog inte länge så är han i startlistorna igen!

/Jonna

180102: En som gjorde sig förtjänt av lite julfirande var denna kille som skötte sig igen och var 2a fredagen där innan jul. Han blev vaccinerad efter och har gått motion och ett lugnare jobb med 4st intervaller. Allt känns som vanligt och idag joggade och på torsdag kör vi intervaller.

/Jonna

171218: Han valde att sköta sig även igår och startar igen på fredag, denna gång från spår 2. Vi har ju somsagt haft fast huva och en can’t see back på vänster sidan dom två senaste starterna men på fredag är tanken att vi istället sätter på honom en murphy och ev. kör med rycktussar.

/Jonna

171212: Äntligen skötte han sig! Förra starten fick han gå med huva, allt för att försöka få han att sköta sig så han fick ett lopp i kroppen och det fick han, han var 3a och Erik nöjd. Han hade 87 i puls efter och han ska starta på söndag igen och hoppas och tror såklart att han tänker sköta sig igen! Allt känns som vanligt här hemma.

/Jonna

171121: Det kom tråkigt nog en galopp även i söndags, Ulf tyckte han kändes bra men han släppte grejorna lite och svarade med galopp då Ulf försökte få han på bettet igen. Tråkigt men vi får bara ta nya tag efter att han kvalat igen nu då.

Jag har semester nu i två veckor så bloggen kommer inte att uppdateras men han tränar på som vanligt.

/Jonna

171115: Det blev tyvärr galopp igen, ny chans på söndag och då prövar vi bilstart. Har känts som  vanligt här hemma i intervallerna efter starten och nu hoppas vi killen sköter sig så vi får se han i ett lopp!

/Jonna

171102: Han har tränat på bra nu efter sin lilla förkylning och känns laddad och fin. Är anmäld till Valla på onsdag, springspår med Örjan i vagnen! ✊🏼😎

/Jonna

171022: Killen var lite snorig i början av förra veckan så joggade bara på måndagen, gav sig till torsdagen så då gick han 4st och kändes väldigt fin! Vet inte nu vad nästa uppgift för honom blir men vi tränar på och längtar tills dess!

/Jonna

171013: Tyvärr så blev springspåret lite jobbigt för grabben, ville inte vända riktigt och då blev det blev lite stressigt och därav galoppen. Bara att glömma så ser vi framemot nästa lopp!

/Jonna

171004: Kvalad och redo för debut! Han var väldigt positiv i kvalet och har känts fin efter så nu väntar debut på Tisdag! Vi åker då till Gävle på lunchtrav, spår 6 med Ulf Ohlsson i vagnen. 😃👍🏼

/Jonna

170924: Grabben har jobbat på här hemma och allt verkar bra så på onsdag väntar äntligen kval, tar han det bra så dröjer det nog inte så länge tills han får debutera! ☺️👍🏼

/Jonna

170910: Allt känns bara bra här hemma, piggare och piggare! Fick för några veckor sen en kompis i hagen och dom verkar trivas bra tillsammans. ☺️

/Jonna

170831: Tränat på och känns hela tiden bättre, var in till banan igår onsdag och gick 18/1600m med 15 sista 500 så nu är vi inte långt ifrån kval!

/Jonna

170823: Killen var in till Valla förra veckan och gick jobb, dom landade på 18/1600m med 15 sista 500 och allt var bra! Ett till jobb väntar och då ska han få gå i ledningen och efter det är det nog inte så länge kvar till kval! ☺️

/Jonna

170808: Tränar på fint här hemma, mycket piggare än han varit, vi får se när nästa banjobb blir, vi kämpar på ☺️

/Jonna

170723: Fin i banjobbet sist 21/1600m med 18 sista 500. Tar i mer och mer och känns väldigt fin i intervallerna hemma!

/Jonna

170710: Känns bara bättre och bättre, nytt banjobb väntar imorgon då vi åker till Gävle.

/Jonna

170628: Hade semester vecka 24, därför dåligt med uppdatering där, tillbaka förra veckan och vi var då till Gävle för banjobb på tisdagen 21/1640m med 16,5 sista 500m där allt verkade ok. Bjuder till mer och mer!

/Jonna

170604: Var in till banan i tisdags och gick 19/1600m och var förbättrad! Vi ändrar lite smågrejor i utrustningen och tränar på lite till så får vi säkert se han där vi vill ha han snart!

/Jonna

170524: Allt känns bara bra, vi tränar på och får snart åka in till banan för jobb igen!

/Jonna

170515: Var in på banan och gick ett 1600m jobb i Onsdags och såg bra ut. Springer fortfarande och gör det lite okoncentrerat så önskvärt att han ska ta tag i det bättre nästa jobb då vi förutom murphyn på v sida också sätter på en can’t see back på höger.

/Jonna

170503: Jobbar på med sina intervaller, gissar att det snart blir jobb inne på banan inom kort.

/Jonna

170419: Pigg och fin i sina intervaller, pendlat mellan 6 och 8 st och gör det bra!

/Jonna

170402: Allt verkar fortsatt bra, Känns mycket piggare och kommer få gå 8st intervaller imorgon. Blank och fin i pälsen, livet som valack var inte så tokigt. 😊

/Jonna

170326: Var jätte fin i fredags i 4st intervaller efter 30, ökar på till 6st nu och hoppas han fortsätter i den här stilen!

/Jonna

170321: Pigg och nöjd över att få vara igång igen, har joggat på och ger ett väldigt vaket intryck och kommer gå några intervaller i veckan.

/Jonna

170312: Allt har gått som det ska efter kastreringen och får denna vecka komma igång med träningen igen!

/Jonna

170306: Såret efter kastrationen läker fint, gissar att han kommer igång lite lugnt i slutet på veckan.

/Jonna

170226: Jobbat på på rakbanan veckan som var och gör det han ska, fin men kastration väntar så får vi se om han vill bjuda till lite mer.

/Jonna

U.Neverknow känns fortfarande bra i intervallerna hemma på gården och har ökat på träningen till 6 intervaller. I torsdags fick han gå 8 intervaller och det känns som att han tar åt sig träningen bra nu. Får träna på som vanligt nu till veckan som kommer. /Anders

170122

U.Neverknow har börjat träna nu igen och känns bra i intervallerna. Har gått 4 intervaller två gånger den här veckan men får nog öka på lite i veckan som kommer. Allt verkar normalt så här långt i alla fall och vi hoppas det fortsätter så. /Anders

170110

U.Neverknow är igång och joggar nu några gånger i veckan och känns helt ok. Han är nöjd att få komma ut och köras igen och mår bra för dagen. Han får fortsätta jogga ett tag till innan vi övergår till intervallträning. /Anders

161127

U.Neverknow verkar det bra med efter operationen i bakkotan i onsdags. Har vilat sedan dess och det får han göra även nästa vecka. /Anders

161110

U.Neverknow har börjat gå intervaller igen och han känns fin nu. Har dessutom grovnat i en del och ser riktigt fin ut i kroppen, lite mer ”hingst” i honom nu. Får träna på som vanligt nästa vecka och vi hoppas han håller sig så här fin nu. /Anders

161030

U.Neverknow verkar ha tagit behandlingen bra då han redan känns mycket bättre. Får öka på motioneringen till veckan och sedan återgå till intervallträningen. /Anders

161016

U.Neverknow blev behandlad i ett bakknä för drygt en vecka sedan och har vilat sedan dess. Får jogga lite lätt till veckan innan vi tar ett återbesök i slutet av veckan.

/Anders