Visa alla hästar

Galaxy Am

Regnr
16-3051
Kön
Sto
Född
2016 (2 år)
Far
Muscle Hill
Mor
She Loves You F.I.
Morfar
Love You
Hästägare
Forspro AB med flera
Uppstallningsplats
Knivsta
Skötare
Jonna Träskvik

Senaste nytt om Galaxy Am

180612: Förlåt för dålig uppdatering förra veckan, hade semester och glömde att förvarna om det. Damen har tränat på och känns fin, vi har fortsatt med att köra dom 2 sista efter 1.30 och det är inga problem. Snart blir det nog en tur in till banan för ett nytt jobb, spännande att se efter ännu en månad med träning!

/ Jonna

180528: Galaxy tränar på och känns superfin för dagen, jätte roligt att många kom på tvååringskvällen i torsdags och hoppas ni är nöjda med vad ni såg. Idag gick hon sina intervaller som vanligt men dom sista två körde vi efter 1.30 och det gjorde hon på fint sätt.

/ Jonna

180514: Banjobbet i onsdags skötte hon väldigt fint –  33/1600m med 1.24 sista 400m. Känns bara fin i sina jobb efter det, hon har blivit så mycket mer på alla plan. Vuxit i kropp och knopp, uppträder så klokt. 🤗

/Jonna

180504: Vi tränar på och hon tar till sig träningen himla fint och känns rejäl.. På onsdag åker vi in till banan för ett nytt banjobb. 👌🏼

/Jonna

180425: Galaxy tränar på enligt plan och idag var hon in till banan för ett nytt jobb, hon gick ca. 36/1600m. Tyvärr så tog hon en liten galopp i sista sväng då hon tyckte en skugga var lite läskig och skulle ta ett skutt över den. Hon ställde sig snabbt och visade fin uppfattning ändå och gick 27 i 400m efter det på fint sätt. 😍

/Jonna

180419: Lilltjejen tränar på och gör det fortsatt enkelt, hon började veckan med 4 stycken intervaller efter 1.35 och idag torsdag blev det 4+2 i samma tempo och det var topp. Sommarskorna är äntligen på och det har torkat upp riktigt bra i hagarna, rakbanan har varit superfin i veckan så nu känns sommaren nära!

/ Jonna

180412: Det var en nöjd tjej inne på banan i tisdags, hon skötte sig exemplariskt hela förmiddagen och var lugn och fin. Hon gick 1.38/1600 med 1.28 sista 300m och kom in med en puls på 65. Hon går 4 st intervaller imorgon fredag sen kommer vi försöka åka in till Solvalla med 2-3 veckors mellanrum.

/Jonna

180404: Galaxy tränar på och i tisdags gick hon 4+2 och då körde vi 35 i dom två sista och det gjorde hon på bra sätt. 😍 Vi har ju inte behövt några skydd på henne än men i tisdags ”målade” vi ett par knäkappor för att se om hon är på sig något nu när vi sänker tiderna & när vi kom in så var det små märken så hädanefter kör vi med knäkappor i intervallerna. På tisdag åker vi eventuellt in med hon och några fler tvååringar till Solvalla och visar dom banan.

/Jonna

180327: Galaxy tränar på och känns fin, vi har kört 1.40 i dom två sista jobben nu och hon gör det bra. Vi har ökat lite försiktigt med kraftfodret till dom små nu när dom tränar hårdare.

/ Jonna

180318: Allt känns bra med tjejen, vi har ökat till 6st intervaller nu och värmer ett stort varv på slingan i skogen och det känns fortsatt så lätt för henne. I torsdags fick vi köra jobb på rundbanan istället då banan var bättre där och hon skötte sig fint!

/ Jonna

180305: Galaxy känns jätte fin i sina intervaller, hon går nu 4st 45:or med en puls mellan 68-70. Nästa vecka är det nog dags för hon att gå 6 stycken intervaller och då kör vi 4 st innan vi låter dom skritta i 8 minuter och sen kör dom sista 2.. Hon verkar landat bra i sig själv och kommit in i rutinerna och är inte alls lika stressad som hon var i början och som jag skrivit förut har hon väldigt lätt för sig och klarar sig som det är nu utan skydd på benen i jobben. ✨

/Jonna

180226: Vilken tjej! Hon har himla enkelt för sig och känns jätte fin i intervallerna, vi kör 4 stycken i 45-50 tempo och idag hade hon en puls på 72 efter 12 minuter. I veckan tränar hon onsdag fredag och kommer även besöka hovslagaren för nya skor. 👠

/ Jonna

180216: Denna vecka har hon gått 2 jobb på rakbanan och hon gör det väldigt bra, det går så himla enkelt för henne. Idag gick intervallerna några sekunder fortare än i måndags så 3st efter ca. 1.50 med en puls på 72. Trevlig helg!

/ Jonna

180209: Allt känns som det ska med tjejen och på måndag drar vi äntligen igång med intervaller! Vi börjar lite lugnt med 3st i 1.55. Blir kul att se hon på rakbanan och följa utvecklingen framöver! ☺️

/Jonna

180129: Galaxy tränar på, även hon joggar på och har också varit ute i skogen och skött sig super! Då hon varit lite stressad lite längre bak i ledet och helst vill vara först så har vi övat där bak och hon finner sig i det mycket bättre nu! Himla rolig tjej att sitta bakom, fin spänst i travet. ☺️✨ Vi kör på såhär i några veckor till och smyger sen igång med lite intervaller.

/Jonna

180117: Allt känns bara bra med lilltjejen! I måndags fick hon känna på rakbanan lite lätt för första gången, 3st intervaller i 1.50 tempo och det gjorde hon väldigt enkelt. Hon kommer träna på med milen ett tag till ändå då hon kom in lite senare och inte har samma mängdträning i sig som de andra men sen smyger vi in lite intervaller. 👍🏼😊

/Jonna

180110: Vi har jobbat på med 5+5km och hon sköter det på bra sätt, tyvärr så har hon haft lite feber denna vecka p.g.a ett sår och har fått jogga lite kortare sträcka, såret har läkt fint så hon är snart igång och joggar milen igen.

/Jonna

170102: Nu är vi igång efter lite lugnare dagar över jul och nyår då vi passade på att vaccinera. Idag joggade hon 6km och kommer att gå milen (5+5) imorgon och fredag. Hon är lite stressad i början av turerna fortfarande men det är stor skillnad från att hon kom så hon kommer till ro mer och mer, det märks också på hullet- syns redan att hon gått upp bra i vikt.

/Jonna

171218: Lilltjejen har joggat på och fick idag gå milen för första gången här på gården och det var inga problem. Förra veckan fick hon kompisar i hagen och ett besök av tandläkaren för lite småfix så nu är vi redo för vinterträning!

/Jonna

171212:

Välkommen Galaxy Am!

Den här fina lilla tjejen kom i torsdags och har fått några dagar på sig att komma till ro. Det verkar vara en himla snäll och trevlig tjej med positiv inställning, hon joggade lite igår måndag och uppträdde väldigt fint. Ska bli fantastiskt roligt att följa henne och jag hoppas verkligen att hon ska trivas här!

/Jonna