Visa alla hästar

Galaxy Am

Regnr
16-3051
Kön
Sto
Född
2016 (2 år)
Far
Muscle Hill
Mor
She Loves You F.I.
Morfar
Love You
Hästägare
Forspro AB med flera
Uppstallningsplats
Knivsta
Skötare
Jonna Träskvik

Senaste nytt om Galaxy Am

180216: Denna vecka har hon gått 2 jobb på rakbanan och hon gör det väldigt bra, det går så himla enkelt för henne. Idag gick intervallerna några sekunder fortare än i måndags så 3st efter ca. 1.50 med en puls på 72. Trevlig helg!

/ Jonna

180209: Allt känns som det ska med tjejen och på måndag drar vi äntligen igång med intervaller! Vi börjar lite lugnt med 3st i 1.55. Blir kul att se hon på rakbanan och följa utvecklingen framöver! ☺️

/Jonna

180129: Galaxy tränar på, även hon joggar på och har också varit ute i skogen och skött sig super! Då hon varit lite stressad lite längre bak i ledet och helst vill vara först så har vi övat där bak och hon finner sig i det mycket bättre nu! Himla rolig tjej att sitta bakom, fin spänst i travet. ☺️✨ Vi kör på såhär i några veckor till och smyger sen igång med lite intervaller.

/Jonna

180117: Allt känns bara bra med lilltjejen! I måndags fick hon känna på rakbanan lite lätt för första gången, 3st intervaller i 1.50 tempo och det gjorde hon väldigt enkelt. Hon kommer träna på med milen ett tag till ändå då hon kom in lite senare och inte har samma mängdträning i sig som de andra men sen smyger vi in lite intervaller. 👍🏼😊

/Jonna

180110: Vi har jobbat på med 5+5km och hon sköter det på bra sätt, tyvärr så har hon haft lite feber denna vecka p.g.a ett sår och har fått jogga lite kortare sträcka, såret har läkt fint så hon är snart igång och joggar milen igen.

/Jonna

170102: Nu är vi igång efter lite lugnare dagar över jul och nyår då vi passade på att vaccinera. Idag joggade hon 6km och kommer att gå milen (5+5) imorgon och fredag. Hon är lite stressad i början av turerna fortfarande men det är stor skillnad från att hon kom så hon kommer till ro mer och mer, det märks också på hullet- syns redan att hon gått upp bra i vikt.

/Jonna

171218: Lilltjejen har joggat på och fick idag gå milen för första gången här på gården och det var inga problem. Förra veckan fick hon kompisar i hagen och ett besök av tandläkaren för lite småfix så nu är vi redo för vinterträning!

/Jonna

171212:

Välkommen Galaxy Am!

Den här fina lilla tjejen kom i torsdags och har fått några dagar på sig att komma till ro. Det verkar vara en himla snäll och trevlig tjej med positiv inställning, hon joggade lite igår måndag och uppträdde väldigt fint. Ska bli fantastiskt roligt att följa henne och jag hoppas verkligen att hon ska trivas här!

/Jonna