Visa alla hästar

Fantasy In

Regnr
14-1095
Kön
Sto
Född
2014 (4 år)
Far
Chocolatier
Mor
Only In America
Morfar
Viking Kronos
Hästägare
Invexbo AB, Bredaryd
Uppstallningsplats
Stora Alby
Skötare
Ola Haga

Senaste nytt om Fantasy In

181021

Återbesöket i veckan var inte riktigt som vi hoppades på, de såg ändå lite bättre ut, men ändå en del kvar tills hon är riktigt frisk. Vi valde därför att ställa henne på medicin nu i 3 dagar.

181014

Fröken har hostat lite i veckan som va så vi kollade upp de hos veterinär. Inte riktigt bra i halsen, men ändå inte tillräkligt för att medicinera. Hon får ta de lite lugnt nu ett tag, å bara motioneras. Så kör vi andningsmasken på henne varje dag, en mask som ska rengöra luftvägarna, funkar jättebra. Så får vi hoppas hon är frisk till Breeders C. semifinalerna på Solvalla 31 okt.

181003

Vi var jättenöjda med hennes insats på Valla i söndags. Han fick rycka tussarna redan i första sväng då hon var lite bekäm faktisk 😂 De gick ju fort hela vägen också.. Men Erik fick ju bra fart på henne bakifrån ändån ju.

Hon har kändes riktigt fin hemma i träningen innan loppet, hon har ju bara dansat fram på rakbanan med huvudet mellan benen, å de har bara lyst självförtroende om hela hon. 👸 Hoppas hon har tagit loppet bra å känns lika fin nu ockdå, hon kommer nog få gå sitt första jobb på rabanan imorrn.

180923

Dårlig uppdatering på bloggen på sistone.. Men  fröken har skött sina 2 starter på bästa sätt. Kul att hon äntligen fick sätta nosen först igjen🥇 Vikten håller i sig, peppar peppar😉

180902

Har känns fin i jobben hemma denna vecka på rakbanan. Spänstig och glad 😃 Hon ser mkt finare ut i hullet och äter bra. 🤙 Laddade förr norrlandsresa i helgen. 😉

180828

Fröken känns riktigt fin nu. Gick ett rundbanejobb hemma på Alby i måndags. Planen var att köra 21/1640, men då de var skitigt och blött på banan körde vi något lugnare. Vi siktar in oss på Umeå nästa fredag och breeders utagningar.

180819

Allt väl med fröken. Hon har blivit väldigt glansig och fin i pälsen = mår bra. Det har funkar jättebra med hennes nya hagkompis 🤙

Fått gå några lite tuffare intervallpass nu 1 gång i veckan (4+4). Och imorrn väntas ett nytt pass.

180812

Vi fortsätter öka på träningen, då hon ser finare  och finare ut i hullet för varje dag som går.

Gick sina första 4 + 2 intervaller denna vecka, och hon orkar med bra.  Imorrn kommer hom få en ny hagkompis, ska bli skönt för henne.

180804

Våran lilla prinsessa ser redan finare ut i kroppen. Körde 4stk lätta intervaller med henne i torsdags. Hon var sig lik 👸

180729

Magsäcken såg bra ut på Fantasy på återbesöket i veckan, å magsåren var borta nu. Men forsätter medicera henne 2 veckor till, men halverar dosen.

Hon äter faktisk väldigt bra nu, peppar peppar..👏🏻  Å så länge hon gör det kunde vi öka träningen successivt.  Även börja ge henne lite olja i maten.

180722

Fortfarande bara lugna dagar för Fantasy. Slänger på selen några gånger i veckan för lite lätt motion bara. På onsdag är de dags för återbesök.

180711

Efter några veckors väntande för koll inne på veterinärskolan, får hon nu flytta in i mitt stall på Stora Alby. Dom hitta inga större fel, lite magsår, så kommer få Gastrogard i 14 dagar nu. Så de blir bara lungt för henne ett litet tag till.  😊

180616

Fantasy fick börja sova inne å nätterna nu i veckan. Tyvärr inga störra ändringar på vikten på fröken.

Nu på söndag får hon åka ner till Knivsta å va där nere för en grundig undersökning på veterinärskolan i Uppsala. Hoppas dom hittar några vettiga svar.

180520

Fantasy njuter av semestern, soliga dagar i stor och grön hage☀️🌱🌿 Även börja gett henne magsår medicin.

Även jag går på semester nu, så kommer bli ett litet uppehåll i bloggen. 😎

180513

Mycket godkänt prestation i gårdagens lopp! Nytt rekord på 12.0 under medeldistans, med 92 i puls efteråt.

Det är ju klart att dom här starterna och långa resorna med övernattning som har blivit syns på hullet. Så nu väntar lite välfortjänat sommarlov för lilla prinsessan.  Planen är att ska få gå ute på bete här på gården med en 2års vallack i en period nu å förhoppningsvis gå upp i vikt.

180506

Fantasy har varit fin som vanligt hemma i jobben denna vecka. Inga konstigheter! 👍🏽

Vi åker nog ner på fredag em å övernattar i Knivsta skulle jag tro. Å åker ner till Åby tidig lördag morgon. Bara å hålla tummerna på lördag!!

180429

Då är vi i final! Hur kul som helst ✊🏽 Hon fick ju ett jättefint lopp invändigt å avslutade på ett bra sätt. Fullt godkänt prestation. Barfota och yänkarvagn värkade falla henne i smak.

Spår 6 i finalen om 2 veckor, så nu gäller de på hålla madammen på bra humör tills dess😄

180422

De ryktas långresa för Fantasy igen, Åby fredag. Ett utagningslopp till Drottning Silvias  Pokal. Annars har isen på rakbanan åkt den här veckan så just nu är de ganska tungt å krävande för dom å springa, så vi har fått sänka farten, men har ändå kunnat köra någon form av intervaller som planerat. Men fin sommarbana väntar.

180415

Nu har vi hämtat inn oss efter Örebro resan både jag o Fantasy. Erik tyckde hon kändes seg, å att de fattades lite. Men tyckde att hon travade fint åså iaf. Men klart de gick ju fort till slut, å tufft att hämta nåt när man måste ute i spåren. 91 i puls efteråt. Imorrn ska hon få ut i jogga lite iaf.

180408

Vi vann ju definitivt inte spårlottningen.. Spår 8🙄 Men vi ser inte mörkt på de, å laddar för fullt här hemma. Har varit bara bra med Fantasy i veckan å gått sina intervaller på bästa sätt. Hoppas vi syns på tordag!

180401

Planen om start Örebro är oförändrat, å vi krigar på här hemma. ✌🏽 Annars allt väl med madammen, å hon är sig oftas lik. Vi laddar inför långresa, å hoppas på ett bra spår🙈

180325

Fantasy forsätter nöta på i jobben hemma, hon är sig lik o känns lika fin som alltid. Nästa start är planerat på Örebro 12.April. Ett uttagningslopp till Breeders Crown för 4åringa ston! Spännande✊🏽

180319

Solvalla resan blev till långresa till Mantorp istället, då dom fick flytta på tävlingarna då vallas bana inte gick å köra på. De blev en fin 3plats med tiden 16.1 2140m med 101 i puls efteråt. Torbjörn som fick hoppa in å köra istället för Erik var nöjd med henne. Hon har tagit resan o loppet bra. Känns fin i jobben hemma, å laddar för nästa start!

180310

Allt väl med Fantasy, å hon har kändes som vanlig i träningen hemma. På tirsdag ska hon kriga om stora pängar på Solvalla. Spår 5 bak bilen, hoppas hon kan få en fin resa under loppet å att de löser sig till slut så hon kan få visa sin härliga inställning till slut.

040318

Fantasy värkar ha tagit loppet senast på ett bra sätt å har kändes fin i träningen här hemma. Nästa start är tänkt på Solvalla 13 Mars.

250218

Fantasy startade på Solvalla igår å blev 7a på 14.7.  Känslan man fick efter å ha sätt loppet var ju att hon aldrig riktigt fick chansen att gå till slut när de blev en massa hästar ivägen osv å långt fram. Så vi blickar framåt mot nya lopp! 😃

180218

I torsdags gick Fantasy 4+2 intervaller i 30 tempo. Erica som körde var nöjd. Laddar för start på V75 på lördag på Solvalla! Spännande!

180123

I onsdags var hon bara bäst Fantasy! Jag är faktiskt riktigt imponerad över hennes prestation, då hon varit borta ett tag och varit sjuk. Den här hästen har en otrolig inställning till sitt arbete!

Tyvärr så har hon under helgen dragit på sig en hovbold, som nu har kommit ut. Så hon är snart tillbaka och kan träna igen i slutet av veckan.

/ William

180116

Nu är det dags för start för Fantasy. Hon har känts fin under förra veckan och även idag då hon gick lite lättare motion. Så i morgon får vi hålla tummarna att hon gör ett bra lopp!

/ William

180107

Allt väl med Fantasy! Hon går intervaller för fullt nu och allt verkar bra. Hon är pigg och glad, så nu tränar vi på inför säsongen!

/ William

171222

Fantasy har nu börjat gå intervaller på rakabanan. Hon känns pigg och fin! Ligger bra i puls, så allt verkar bra!

/ William

171210: Fantasy är fortsatt förkyld och går bara motion.

171130: Fantasy var trea i starten sist och gon gick 15,0/2140m 😊 Hon utvecklas med varje start. Tyvärr blev hon lite förkyld efter starten och går bara lätt motion.

171119: Fantasy tränar på och känns bra. Hon känns lite piggare i träning efter starten 😊 Tyvärr har vi haft lite dåligt att träna på så det har blivit en del motion och hon har fått gått intervaller på bergsåker emellanåt. 😊

171105: Fantasy blev trea i starten och hon var bra men Per sa att hon inte riktigt förstår vad det går ut på. Hon gick 15,0/2140m 😊

171030: Fantasy har tränat på och känts bra. Hon startade på Umeå och var duktig som två på 16,1/2160m. Per som körde var nöjd med henne och nu väntar start på Solvalla på onsdag. Vi har inför denna start provat rycktussar, vilket gick bra och vilket förmodligen innebär lite ändringar i utrustning till denna start 😊

171015: Den här veckan bar det av till Solvalla för Fantasy. Hon skötte sig bra, Johan var nöjd och hon slutade trea och gick 15,4/2140m 😊

171008: den här veckan har Fantasy gått 6intervaller i 30tempo två gånger Och hon känns riktigt fin. Nästa vecka är det dax för start igen 😊

171001: Fantasy tränar på och har gått 6intervaller i 30tempo två gånger den här veckan. Hon känns fortsatt fin och är pigg och glad 😊

170920: Fantasy går nu intervaller som vanligt, 6st i 30tempo. Hon känns fin 😊

170910: Fantasy har denna vecka gått intervaller igen och hon känns bra 🙂

170903: Fantasy har denna vecka blivit friskförklarad från sin infektion och har fått gått lite lugna träningspass 🙂

170827: Fantasy har blivit bättre i halsen men är fortfarande inte tillräckligt bra för att börja träna och hon får fortsatt medicin.

170820: Fantasy har tyvärr en halsinfektion och har under veckan medicinerats mot den.

170715: Den här veckan var Fantasy till Örebro och startade. Hon slutade 4 efter 15,0/1609m och hade känts okej.

170709: Fantasy har denna vecka gått 6intervaller i 30tempo två gånger och hon känns fortsatt mycket fin. Nästa vecka laddar vi mot ny start 🙂

170702: Fantasy har denna vecka gått 4 intervaller i 30tempo två gånger och känts mycket fin 🙂

170625: Fantasy har tränat på bra och känns fin. I torsdags var det dax för start igen och hon vann igen 🙂 Hon gick 16,2/2140m och kändes mycket fin, Per var nöjd och tyckte hon hade utvecklats sen loppet sist. 

170611: Fantasy har tagit starten bra. Den här veckan har hon gått 4intervaller två gånger i 30tempo och hon känns fin 🙂

170604: Den här veckan var det dax för start och Fantasy kändes bra i förberedelserna. Vi åkte till Bollnäs och hon hade spår tre och Per Linderoth körde. Fantasy fick ledningen och hon höll den hela vägen och det blev alltså seger i debuten. Hon hade känts fin, en trevlig individ sa Per. Hon gick 17,6/2140m med krafter kvar 🙂

170528: Denna vecka har Fantasy gått banjobb. Hon gick 19,0/1640m och kändes fin 🙂 Nästa vecka är hon anmäld till start 🙂

170521: Fantasy har denna vecka tränat på som vanligt, två gånger har hon gått 6 intervaller i 30tempo och hon har känts fin 🙂

170514: Den här veckan har Fantasy hunnit med en hel del. Hon har fått nya kompisar i hagen och det har gått jätte bra. Och så var hon ner till banan och sprang ett jobb på 24/1640m. Hon kändes fin i ett rutinjobbför hennes del. Jimmy som körde sa att hon var härlig att köra 🙂

170507: Den här veckan har Fantasy gått intervaller, 6stycken två gånger i 30tempo. Och hon känns fin. Nästa vecka är det dags för ett banjobb 🙂

170427: Den här veckan har Fantasy testat lite tuffare träning. Hon började veckan med att gå 8 intervaller i 30tempo och avslutade med att köra 6 i samma tempo. Hon kändes fin och klarade ökningen bra 🙂 

170422: Fantasy har denna vecka tränat på som vanligt och känns fin. Två gånger har det blivit 6intervaller i 30tempo 🙂

170416: Fantasy har gått 6intervaller i 30tempo två gånger den här veckan och hon känns mycket fin 🙂

170409: Fantasy har denna vecka fått öka på sin träning lite. Hon har gått två gånger, båda gångerna har hon gått 6intervaller i 30tempo. Hon känns väldigt fin och hon orkar med bra 🙂

170402: Denna vecka har Fantasy fått gå intervaller två gånger. Vi har fått nytt material så tempot har varit lite lägre än normalt men hon gick runt 35 i 4 intervaller och kändes bra.

170326: Fantasy har gått 4 intervaller två gånger denna vecka och de har gått i 30tempo. Hon har känts okej.

170319: Fantasy kom upp till oss på gården förra veckan och verkar ha funnit sig tillrätta. Hon har hunnit få en kompis i hagen och de fann varandra snabbt. Vi har även hunnit med lite motion och några intervaller. Hon känns fin 🙂

170117: Det var varit svårt att få upp hullet på Fantasy och nu provar vi att byta miljö på henne. Hon får tillbringa lite tid i Sundsvall framöver. /Lyck

170110: Är vaccinerad och har fått gå intervaller på nyåret. Hon behöver äta upp sig lite, men känns annars jättefin!/Lyck

161213: Äter och frodas som ingen annan 😃 känner mig nöjd med allt hon gör😍

161201: Hon gick fint i snabb jobbet på valla och känns fin efter det, så nu siktar vi framåt😃

161121: Vart inget jobb på solvalla då hon var lite tjock i ett bakben på grund av lite små sår.Men allt känns bra och vi ska troligtvis in till solvalla fredag 25/11☺

161115: ska åter igen till solvalla för banjobb onsdag 16/11 sköter sig som vanligt exemplariskt 💗😃

161108:Fantasy var jätte fin i banjobbet på solvalla och gick runt 19/1640m 😃

161101: Fantasy känns fin och ska gå banjobb på solvalla fredag 3/11😃

161025:Hej. Fantasy känns fin i sina intervaller 🙂 är en riktig liten pärla 🙂 /Carina.

Inlägg kopplade till Fantasy In

Fantasy fortsätter fantastiskt

Fantasy In vet efter två starter inte hur det känns att förlora. Debutsegern i Bollnäs följdes upp av en lika penningstark andra start och på 1.16,2a/2.140 meter blev det ny triumf. Per Linderoth satt med bakom tätduon som drog på i småttufft tempo. När han nyttjade högertöm avgjorde Fantasy In utan några som helst problem. … Läs mer

Skön karriärstart i Bollnäs

Fantasy In debuterade på bästa sätt i Bollnäs för Per Linderoth. Den treåriga damen visade ingen orutin ur volten och satt i front på kör. Efter ett inledande var strax under 1.20 skärptes farten på slutrundan och via 1.15 sista 1.000 var konkurrenterna möra. I mysigt småtrög stil klev Fantasy In undan utan att behöva … Läs mer