Visa alla hästar

Cash Cowboy

Regnr
Kön
Valack
Född
2016 (2 år)
Far
Ken Warkentin
Mor
Enjoy My Face
Morfar
Viking Kronos
Hästägare
Gate 68 AB i Sollentuna
Uppstallningsplats
Stora Alby
Skötare
Ola Haga

Senaste nytt om Cash Cowboy

181101

Känns fortfarande bara fintfint i träningen hemma.

Nu har såret läkt riktigt nu, å nu går de bränna bölden som har blivit på benet. Vi kommer göra de vid läge.

181019

Har börjat gå intervaller nu, å känns fin. Äntligen är vi på gång igjen.

181014

Penicillinkuren har gjort sitt, å benet ser bättre ut. Har kört lite smått och forsiktigt med laser på benet, å efter de har läckningen på såret satt fart. Går fortfarande motion.

181003

Han börja fylla i benet där han har såret, så i samråd med veterinär stälde vi han på penicillin. De måste ha kommit in nå skit in i såret. Våran kommer titta på honom i slutet på veckan igen. Annars allt väl, men vi kör fortfarande bara lugnt med honom.

180923

Cowboy har fått tagit de lite lugnt en period nu, de har märkts på kroppen hans att träningen har gått fort fram.

Lite små anmärkningar hittade tandläkarn i veckan som va, lite vasst och små foderinpackningar.

Såret han fick på benet har börjat läcka fint😃

180912

Vi hat fått tid för ett tandläkarbesök nästa vecka då han var lite besvärlig i munnen i ett av förra veckans jobb hemma. Han kommer få ta de lite lugnare nu i en liten period så vi kommer passa på att gå i genom honom hos veterinären i slutet på vecka.

180902

Lillgrabben tränar fint på rakbanan, tränar nu för fullt igjen. Går nu  4 + 2 intervaller i 30 tempo 2 gånger i veckan. Lär ju inte dröja för länge tills han kommer få besöka Solvalla för ett banjobb nu.

180828

Nu känns han lika fin igen, så han hade nog bara en dårlig dag. Annars ser han jättefin ut i kroppen, rund om magen och glansig i pälsen. Ett jättefint individ som är hur snäll om helst 🤙

180819

Har denna vecka gått intervaller igjen. Men i fredags var inte hans kusk riktigt nöjd med honom. Böjde upp honom hos veterinären på eftermiddagen utan anmärkningar. Så vi provar köra som vanligt till veckan igjen.

180812

Denna vecka har Cowboy fått tagit de lite lungare då han fick ganka rejäla skav på bakbenen efter gamasherna..Så har gått motion 3 gånger istället, då vi inte har välat köra honom med några skydd. Men sårerna har redan läkt väldigt fint å troligvis kan köra intervaller nu till veckan igen 🤙

180804

I fredags fick ”Lillen” en hagkompis. Dom klickade på en gång, å de tog inte många minuterna innan dom börja klia varandra😂 Annars har de bara varit fintfint i jobben hemma denna vecka. Går sina 6 stk intervaller i 35 tempo på ett bra sätt, 2 gånger i veckan.

180429

Äntligen kom ”lite” regn i denna torkan som har varit. Märks på hästarna också att dom tycker denna extrema värme är jobbig, svettigt! Tränat fint denna vecka också, gillar verkligen denna häst. Äter å mår bra, rund om magen och blank sol en säl pälsen. 👀 🤙

180722

Intervallkörningen i veckan har gått hur bra som helst! Jättefin travare, mkt trevlig häst överlag också. Gick 4st (35) intervaller i tirsdags. Och avslutade veckan  i fredags med ett 4+2 pass. Orkar med bra💪🏽

180712

Cowboy värkar vara en riktig skön liten krabat. Fått ett bra första intrykk av honom, ska bli kul å få lära känna honom mer. Han har joggat några gånger den här vecka bara, mycket nytt å kolla på👀 men annars jättefin och trevig å köra! Till veckan kör vi igång med lite intervaller.