Visa alla hästar

Bunch of Budgies

Regnr
16-1137
Kön
Hingst
Född
2016 (2 år)
Far
Maharajah
Mor
Parrot Jungle
Morfar
Andover Hall
Hästägare
Lerstenen Invest AB
Uppstallningsplats
Knivsta
Skötare
Jonna Träskvik

Senaste nytt om Bunch of Budgies

180216: Nu tar Bob välförtjänt helg, han har gjort det bra på rakbanan både i måndags och idag fredag. Idag blev det väldig fart på honom då snön slog i vagnen.🙈😎 Blir roligt att följa utvecklingen nu när vi börjat köra intervaller. Trevlig helg!

/Jonna

180209: Killen tränar på bra, vi har bytt bett på han till ett läderbett så han ska våga ta bettet bättre och det blir jätte stor skillnad! 👍🏼 På måndag är det dags för han att gå intervaller, vi börjar lite lugnt med 3st i ca 1.55 tempo så jobbar vi ner dom i tiderna eftersom. Han kommer att jogga milen på onsdagarna med intervaller måndag & fredag. När dom är tillräckligt nerjobbade i tiderna sen så tar vi bort milen på onsdagarna.

/Jonna

180129: Bob känns fin fin och har fått jogga ute  i skogen nu på slutet och alla småttingar har skött sig superbra där! Det är kuperat och mycket svängar så dom får använda huvudet lite mer och ta i lite i uppförsbackarna och sen bromsa när det går utför och det har inte varit några problem alls för den här killen! ✨ Mycket bättre ork och om några veckor smyger vi igång med lite intervaller.

/Jonna

180117: Vi tränar på och han gör det bra! I måndags fick han känna på rakbanan för första gången, 3st intervaller efter ca 1.50 och kusken var nöjd! 👍🏼 Han fortsätter med milen ett tag till så han får i sig lite mer mängd innan han börja gå intervaller sen.

/Jonna

180110: Allt bra med Bob, blir piggare för varje gång och milen är inga problem för honom. Kul att se sån snabb utveckling på dom här små, det händer mycket nu bara från gång till gång. I veckan har han gått 5+5km måndag, onsdag och kommer även att göra det på fredag.

/Jonna

180102: Det blev vaccinering och lite lugnare över jul och nyår men nu är vi igång igen; mjukstart idag med 6km och imorgon och fredag går han milen (5+5). Han sköter sig väldigt bra och det blir kul att se utvecklingen nu när träningen ökas!

/Jonna

171218: Sköter sig alldeles utmärkt, en väldigt snäll och klok kille som gillar uppmärksamhet. Idag har han joggat milen för första gången här på Östuna och det gick bara bra. Imorgon ska han få gå till tandläkaren för att se så allt är bra i och med att träningen ökar.

/Jonna

171212:

Välkommen Bunch of Budgies!

Kom till gården i torsdags och har fått installerat sig i lugn och ro, han verkar snabbt kommit till rätta och det känns som han redan vet vägen till sin gång och box- till maten. Igår var han ute och joggade lite lätt och allt verkade bra, himla snäll och klok kille. Hoppas att han ska trivas bra här och att vi får kul tillsammans, ska bli jättekul att följa!

/Jonna