Visa alla hästar

Bastian Boom

Regnr
16-2789
Kön
Valack
Född
2016 (3 år)
Far
Pastor Stephen
Mor
Yvette Silvio
Morfar
Lindy's Crown
Hästägare
Snogarps Gård med flera
Uppstallningsplats
Knivsta
Skötare
Jonna Träskvik

Senaste nytt om Bastian Boom

190911: Bastian är nu igång med intervaller och gick 6 stycken i måndags på bra sätt så nu tränar vi på! Han har ju haft lite problem med hovarna sen tidigare så han har fått gå barfota nu ett tag och dom ser mycket bättre ut redan så vi fortsätter så ett tag.

/Jonna

190903: Då var semestern avklarad och vi är redo för höst och vinter med allt vad det innebär! 🍁🍂☀️

Det blev lite åtgärdat uppe hos Per som vi trodde och nu har han kommit igång med motion efter det och går intervaller inom kort!

/Jonna

190818: Bastian har fortsatt att jogga på lite lätt och kommer på onsdag att åka upp till veterinären uppe i Sundsvall som får kolla igenom och hjälpa oss med ev. låsningar i kroppen. Sen är han totalt genomgången och redo att sättas igång ordentligt!

Jag går på två veckors semester nu men Marie kommer att sköta om hästarna så allt flyter på som vanligt. 👍🏼☺️

/Jonna

190809: Igår var det dags för ett återbesök och det var mycket bättre men inte helt hundra så det blev ombehandling. Har hållit igång med lite lätt motion emellan.

/ Jonna

190731: Bastian verkar må bra, han fick besöka veterinären i onsdags och blev lite åtgärdad. Idag fick han en hagkompis: hans boxgranne Garzon de Calamar och båda verkade nöjda med det. 🙌🏼

Han jogga lite lätt idag så kör vi ett återbesök till veckan.

/Jonna

190722: Välkommen säger vi till denna krabat som verkar ta livet med en klackspark – Han har stått med öronen spetsade sen han kom tror jag.🙈😄 Nej men han har ätit och druckit och verkar totalt obrydd om vart han har hamnat.

Han fick idag, måndag gå några intervaller och det verkade bara bra efter starten.

/Jonna