Visa alla hästar

Announcement

Regnr
15-1046
Kön
Valack
Född
2015 (3 år)
Far
Zola Boko
Mor
Release Party
Morfar
Going Kronos
Hästägare
Roy Cajback & Nicke Andersson
Uppstallningsplats
Knivsta
Skötare
Jonna Träskvik

Senaste nytt om Announcement

180717: Återbesöket visade att han tagit behandlingen bra så snart är vi igång och joggar ordentligt sen gissar jag att han kommer gå intervaller där ikring månadsskiftet. Det syns att han har gått upp bra i vikt så den här lilla pausen med kastrering har gjort han gott! Framöver här så kommer han att få en ny boxgranne som han senare kommer att få gå tillsammans med i hagen, även det blir nog stor skillnad i huvudet på honom då han nu är lite ängslig ute i hagen och ska ha lite väl mycket koll på alla andra..

/ Jonna

180708: Allt verkar bara bra med killen, kastratet har sett jättefint ut hittills och imorgon smyger vi igång med lite lätt motion. Han har landat bra och är inte alls lika hingstig – glad och busig i blicken men uppträder väldigt fint, ska bli jätte roligt att följa den här fina hästen framöver! ✨

/Jonna

180626: Vi säger välkommen till Announcement! Han har hunnit med ett vet. besök där vi åtgärdade lite småsaker och kommer imorgon att kastreras. Så det blir en liten lugnare period för grabben där vi ska fortsätta lära känna varandra och han får i lugn och ro komma in i rutinerna här på gården.

/ Jonna