Solvalla 170329

Global U.Turn (lopp 1) är uppfräschad efter senaste starten. Det är en kapabel häst som jag är tämligen säker att det lossnar för, men han får ta den tid han behöver för att komma i form. Jag tror ändå på en vettig insats och gör inga ändringar.

Wanted (lopp 2) blev det helt fel för senast med materialstrul och det är bara att glömma den starten. Det är en speciellt dam som vill ha rygg, helst från att man åker ut från stallet till upploppets sista del, men klaffar det är hon väldigt snabb. Vi gör inga ändringar.

Swarovski Broline (lopp 4) svarade för en okej debut, men det visade sig att hon inte var riktigt kry den dagen. Hon har pausat och tränats igång och känns ganska fin. Jag tror på en vettig insats, men det är möjligt att hon behöver det här loppet, hon har en bra uppgift som jag planerat till nästa start.

Coffie U.N.G. (lopp 12) har återigen strulat och nu krävs det ett felfritt lopp för att vi ska slippa kvala. Det måste Kim ha med sig när hon kör ut och det hoppas jag också att spelarna har i sina tankar: hon är tvungen att köra lugnt och försiktigt den här gången. Formen är annars fin, han är mycket bättre än raden och vi gör inga ändringar, skor runt om.