Mantorp V75 170325

Mellby Caddy (lopp 6) har fått två ögonöppnare och gjort likvärdiga prestationer, även om placeringen inte blev lika bra senast. Han bör ha gått framåt och närmar sig storformen som det verkar i jobben. Nu är tanken att köra barfota och med norskt huvudlag, vilket är ett klart plus. Distansen klarar han, men det är ingen fördel och det kräver lite bättre klaff med positionerna. Jag tycker att det var några riktigt tuffa emot och känslan var att det blir svårt att vinna.
Sugarmakesmecrazy (lopp 9) plockade vi bort då banan inte var gynnsam för honom i Bollnäs, det var absolut inga fel på hästen. Han känns bra i jobben, mennu blev det lite långt mellan starterna och jag vill gärna bygga upp honom i ett lopp till; vi kör alltså med skor, vanlig vagn och väntar med det helstängda huvudlaget. Han klarar distansen, men jag tror väl inte det är någon fördel. Jag hoppas att han får ett snällt lopp och går fort över mål.
National Prince (lopp 11) har överraskat mig, även om det kändes bra inför debuten för oss, men styrkan som han visade senast imponerade rejält. Motståndet blev dock väldigt tufft den här gången, framförallt imponerade Kolgjinis häst på mig senast, det är ju nästan som man hellre hade anmält upp National Prince en klass… Vi har i alla fall läget och hästen har varit fin även efter starten senast. Jag gör inga ändringar, det blir skor och vanlig vagn även här.