Bergsåker 170301

  • Gims Cardinal: (Lopp 1) Var en besvikelse senast då han inte alls löpte upp till vad han visat i träning. Jag hoppas att det var debutnerverna som ställde till det men jag kommer ändå att utrusta honom med ett stängt huvudlag till den här starten. Lite svårbedömd är han men löper han upp till sitt kunnande då slutar långt framme. Skor runt om.
  • Such A Knight: (Lopp 7) Fick äntligen till det senast och visade då hur kapabel han är. Han gör sina bästa lopp då han får vara med där framme direkt och läget här är därför allt annat än bra. Kapacitet och form finns för att segerstrida men härifrån är han bara en outsider. Inga ändringar, skor runt om.
  • Garnsey Boko: (Lopp 8) Var åter sig själv senast och kunde då vinna utan problem. Han är kapabel och glädjande är också att han har varit riktigt hanterbar på slutet. Här har vi ett besvärligt läge men samtidigt har han så mycket fart i sig att han ändå ska räknas tidigt. Kan vi bara hitta ned i ett vettigt läge då dyker han säkert upp där framme. Inga ändringar, skor runt om.
  • Julio Gold: (Lopp 9) Fick pusta ordentligt efter senaste starten och därefter har han haft en träningsperiod. Han behöver säkert loppet men annars så har han bra förutsättningar här. Vi smyger med och jag tycker det ser ut som en vettig platschans. Inga ändringar, skor runt om.