Eskilstuna 170225

  • Coffie U.N.G.: (Lopp 3) Spurtade bra senast och han visade att den fina formen håller i sig. Från det här läget smyger vi med och med rätt resa slår vi många till slut. Helt borta är han inte men i första hand är det en bra platschans.
  • Vernin Starlight: (Lopp 4) Kom bort i en strulig start senast och den starten är bara att glömma. Han känns annars fin för dagen och det känns som att formen är stigande. Den här gången känns det som att vi går ned i klass och jag tycker att min ska räknas tidigt. Får vi lite hjälp på vägen så slutar han säkert långt framme.
  • Poochai: (Lopp 7) Känns jättefin för dagen och formen är riktigt bra. Här springer vi dock på övermakten och jag har inga segerförhoppningar alls. Vi smyger med och med rätt resa kan han vara ett platsbud.
  • Sugarmakesmecrazy: (Lopp 11) Har fått tuff träning i vinter och det känns som att han har tagit åt sig den väl. Han är dock inte vässad på något sätt och jag har svårt att tro att han har form för att vinna direkt. Jag ligger lågt och är fullt nöjd bara han gör ett bra lopp och får med sig en slant hem.
  • Calamaras Girl: (Lopp 12) Har gjort två bra lopp så här långt och det känns som att hon utvecklas för varje start. Jag räknar med en bra insats här också och även om jag inte kan motståndet så ska min räknas tidigt. Jag tycker det ser ut som en vettig segerchans.
  • Taste: (Lopp 12) Har mycket inombords och det känns som att hon har mognat en del i vinter. Nu är hon inte vässad för några stordåd direkt men sköter hon sig då slår hon ändå många till slut. Helt borta är hon inte och jag tycker att hon ska ses som en outsider.