Jägersro 161203

  • Cash Mearas: (Lopp 3) Har varit jättefin i båda starterna för mig och senast vann hon mer eller mindre okörd i ett enklare gäng. Helt klart har hon bra fart för klassen och sköter hon sig då gör hon säkert ett bra lopp. Spåret är dock sämsta tänkbara och galopprisken finns där. Skulle hon ta sig iväg så gör hon inte bort sig och även om motståndet är tufft så är hon värd ett garderingsstreck. Inga ändringar.
  • Coin Perdu: (Lopp 8) Har gjort allt rätt så här långt och har verkligen imponerat. Allt känns bara bra efter försöket och jag räknar med en ny bra insats här. Det enda som han inte visat ännu är startsnabbhet men jag har funderingar på att byta huvudlag till den här starten för att få honom lite vassare från start. Hur vi gör beror på hur han känns i värmningen. Motståndet är tufft men jag vill i alla fall inte byta häst med någon och visst måste han vara ett tidigt bud.
  • Empire Garbo: (Lopp 8) Kändes jättefin i kvalet där han blev fast med lite sparat. Han blir allt bättre och kan vi bara hitta ett vettigt läge härifrån så gör han säkert ett bra lopp. Jag tror det blir svårt att segerstrida men jag blir inte förvånad om han får med sig en fin slant hem. Inga ändringar.
  • Global Un Poco: (Lopp 8) Var jag jättenöjd med i kvalet och han blir allt rappare i benen. Han är dock en trög sort som säkert kommer att tappa en del i början här. Till slut är han desto starkare och skulle man köra lite för fort där framme då kan han bli en obehaglig överraskning för många. Det kanske är långsökt att tro att han ska växla samtliga men en plats ligger absolut inom räckhåll om det blir tempo på loppet. Det blir rycktussar för första gången, inga andra ändringar.
  • Västerbo Loveboat: (Lopp 11) Gick i dödens stora delar av loppet senast och höll med tanke på det farten bra till slut. Formen är riktigt bra för dagen och skulle han få loppet så är han inte borta. Streckar man några stycken då tycker jag att min ska med. Inga ändringar.
  • Arvie Hanover: (Lopp 12) Gör här sin sista start innan hon går till avel. Hon jobbar helt ok för dagen och det vore kul om hon fick avsluta med seger. Fartmässigt duger hon bra och skulle det stämma för henne då är hon inte ofarlig, en typisk outsider.