Bergsåker 210417

  • Empire Garbo: (Lopp 1) Gjorde debut under sadel senast och gjorde det bra där. Nu har han fått lite rutin på den biten och jag tror att han kommer att vara snäppet vassare nu. Motståndet är tufft men jag tycker ändå att min ska ses som en fidus. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Bolt Kronos: (Lopp 9) Gör allt rätt för dagen och insatsen senast var riktigt bra. Jag tycker att han har hög kapacitet för klassen och från ett bättre läge hade han varit ett tidigt bud även här. Nu är vi lite utelämnade till hur loppet blir kört och mer än ett garderingsbud är han inte. Jag hade tänkt testa barfota runt om men då spåret blev som det blev då väntar vi med den biten. Däremot så blir det rycktussar för första gången.
  • Global Adventure: (Lopp 11) Fick aldrig tag i ledaren senast men svarade ändå för en godkänd insats. Loppet har säkert gjort honom gott och formen ska vara bättre nu. Uppgiften här är tuff och det tar säkert några starter innan han har växt in i klassen. Vi smyger med och kan vi få med oss en hygglig slant då är jag fullt nöjd. Barfota runt om, inga andra ändringar.
  • Very Kronos: (Lopp 11) Gjorde det otroligt bra under hösten och det kändes som att bitarna ramlade på plats då. Nu har han fått mycket träning i vinter och jag är fullt nöjd med honom för dagen. Jag har förhoppningar om en bra insats men läget gör att jag har svårt att tro att han ska kunna runda samtliga. Han är dessutom redan inbjuden till finalen så den här starten blir ett led i matchningen dit. Med tempo på loppet är han inte borta och garderar man favoriten då ska min med. Skor runt om.