Örebro 210408

  • Glorious U.M.: (Lopp 5) Blev sjuk för några veckor sedan och vi fick då stryka henne från en tilltänkt start. Nu tränar hon som vanligt igen men formen är ändå lite svårbedömd. Vi möter dessutom tufft motstånd vilket gör att jag väljer att ligga lite lågt den här gången. Jag är fullt nöjd om vi kan vara bland de tre. Inga ändringar, skor runt om.
  • Mellby Jinx: (Lopp 6) Visade hög kapacitet under fjolåret och de dagar det stämde för honom då tillhörde han de absolut bästa i kullen. Nu har han fått träna på ordentligt i vinter och jag är jättenöjd med honom för dagen. Formen är lite svårbedömd men han har i alla fall gått två banjobb inför årsdebuten och känns väl förberedd. Jag tycker att det ser ut som en vettig segerchans. Skor runt om.
  • Barbro Kronos: (Lopp 9) Var fullt godkänd i årsdebuten och normalt så ska den genomköraren ha gjort henne gott. Från det här läget får hon säkert en fin resa och i så fall har hon fart som ska räcka en bit. Motståndet är dock stentufft och jag tycker i första hand att det ser ut som en bra platschans. Inga ändringar, skor runt om.

Gävle 210415

Holy Moses Mearas: (Lopp 9) Har det strulat mycket för under våren. Tre gånger har han varit anmäld, två av de loppen blev inställda och den tredje gången blev han förkyld och fick strykas. Nu hoppas jag verkligen att han får komma igång och att han snabbt får några lopp i kroppen. Han har mycket inombords … Läs mer

Solvalla 210416

Bastian Boom: (Lopp 5) Har fin form för dagen men är humörbetonad och därför lite ojämn i prestationerna. Han trivdes ypperligt då vi provade under sadel för första gången och jag hoppas på samma sak nu. Läget drar ned våra chanser men med rätt resa kan han mycket väl vara bland de tre. Det blir barfota … Läs mer

Bergsåker 210417

Empire Garbo: (Lopp 1) Gjorde debut under sadel senast och gjorde det bra där. Nu har han fått lite rutin på den biten och jag tror att han kommer att vara snäppet vassare nu. Motståndet är tufft men jag tycker ändå att min ska ses som en fidus. Inga ändringar, barfota runt om. Bolt Kronos: (Lopp 9) … Läs mer

Hagmyren 210418

Empty The Tanks: (Lopp 1) Felade vid ingången till första sväng senast och tappade alla möjligheter där. Han har inte fått till det på slutet men det känns som att formen är lika bra nu som när han vann på Färjestad. Uppgiften här ser passande ut och jag tycker att min är en av de som … Läs mer