Bergsåker 210128

  • Bellezza I.T.: (Lopp 1) Är ett nyförvärv som nyligen kom in i min träning. Jag har hunnit köra två banjobb och hon verkar vara en trevlig sort. Jag tycker ändå att hon är svårbedömd och vi får ta den här starten som ett test på vad hon står. Jag ställer inga större krav på henne nu men blir samtidigt inte förvånad om hon gör ett bra lopp.
  • Bastian Boom: (Lopp 4) Fick ta det lite lugnt efter senaste starten men har därefter tränats på i några veckor. Han känns helt ok i jobben och formen ska vara bra även om den inte är på topp. Han är lite ojämn i prestationerna men har han en bra dag då duger han fint i klassen. Jag tycker att han är en av de som ska räknas.
  • Courtly Kronos: (Lopp 5) Är en fin sort som har varit startklar en tid men jag har ändå valt att vänta med debuten. Han är väl förberedd och sköter han sig då gör han säkert ett bra lopp direkt. Jag har förhoppningar om att sluta långt framme även om tilläggshästarna står bra till här.
  • Nyras Ida: (Lopp 8) Är en fin travare i grunden men hennes temperament har gjort att det inte har blivit några större framgångar så här långt. Hon tränar fint för dagen och även om det var ett tag sedan hon startade så är hon redo för en bra insats direkt. Motståndet skrämmer inte och håller hon sig bara lugn då ska det vara en vettig segerchans.