Solvalla 210113

  • Lacille Boko: (Lopp 1) Är en temperamentsfull dam som har en hel del inombords. Vi har jobbat mycket med hennes psyke och hon har blivit lugnare med tiden. Fartmässigt ska hon duga bra men det viktigaste för mig är att hon sköter sig och det blir därför ett lugnt upplägg. Skulle det stämma då är hon inte borta och jag ser henne som en outsider här.

Örebro 210126

Bolt Kronos: (Lopp 1) Har alltid visat fin fart men det tog ett tag innan han fick sätta nosen först. När han väl hade gjort det så blev det rena ketchupeffekten och han avslutade säsongen med tre raka segrar. Nu är han vaccinerad och har stått över en del men i de jobb han har fått … Läs mer

Solvalla 210127

Ambrosius: (Lopp 1) Felade i spets kort efter start i debuten men det sätter jag på orutinens konto. Nu vet vi lite mer hur han reagerar och jag tror det ökar chanserna för att han ska sköta sig. Efter debuten har han varit struken på grund av ett tramp men nu tränar han fint igen. Sköter … Läs mer

Bergsåker 210128

Bellezza I.T.: (Lopp 1) Är ett nyförvärv som nyligen kom in i min träning. Jag har hunnit köra två banjobb och hon verkar vara en trevlig sort. Jag tycker ändå att hon är svårbedömd och vi får ta den här starten som ett test på vad hon står. Jag ställer inga större krav på henne nu … Läs mer