Örebro 210114

  • Global Wizard: (Lopp 4) Felade mitt i sista sväng senast när Erik skulle flytta ut honom i slagläge. Det fanns krafter kvar i det läget och han hade säkert varit långt framme felfri. Här känns det som att vi går ned i klass och med tanke på att han har formen på topp så måste han vara ett tidigt bud. Inga ändringar.

Solvalla 210127

Ambrosius: (Lopp 1) Felade i spets kort efter start i debuten men det sätter jag på orutinens konto. Nu vet vi lite mer hur han reagerar och jag tror det ökar chanserna för att han ska sköta sig. Efter debuten har han varit struken på grund av ett tramp men nu tränar han fint igen. Sköter … Läs mer

Bergsåker 210128

Bellezza I.T.: (Lopp 1) Är ett nyförvärv som nyligen kom in i min träning. Jag har hunnit köra två banjobb och hon verkar vara en trevlig sort. Jag tycker ändå att hon är svårbedömd och vi får ta den här starten som ett test på vad hon står. Jag ställer inga större krav på henne nu … Läs mer