Eskilstuna 201129

  • Afish: (Lopp 1) Har gjort det jättebra så här långt och han har verkligen inlett lovande. Det känns dessutom som att han tar loppen på rätt sätt och jag räknar med att han är under snabb utveckling. Här möter vi tuffare motstånd men jag gillar min och visst måste han vara ett tidigt bud även här. Inga ändringar.
  • Tottenham: (Lopp 8) Har bra form för dagen och gör godkända lopp varje gång. Han trivs numera bäst med lite snällare upplägg och vi försöker därför hitta ned i en bra rygg. Helt borta ska han inte vara men i första hand tycker jag att det ser ut som en vettig platschans. Det blir barfota runt om som senast men det lutar åt att vi provar jänkarvagn den här gången.
  • Coin Perdu: (Lopp 11) Har gjort det jättebra efter sitt långa uppehåll och han verkar fortfarande ha mycket ogjort på tävlingsbanan. Formen ska bara bli bättre och bättre och jag räknar med en ny fin insats här. Läget är naturligtvis ett minus men kan vi bara hitta ned i ett vettigt läge då är han en av de som ska räknas. Inga ändringar, skor runt om.