Solvalla 201128

  • Vanja: (Lopp 2) Gör bra lopp varje gång och jag tycker att hon utvecklas konstant. Formen är helt på topp men tyvärr så har vi fått ett iskallt läge här. Jag har svårt att tro att vi ska runda samtliga men skulle man köra på där framme då slår vi många till slut. Barfota runt om, inga andra ändringar.
  • Mellby Hope: (Lopp 8) Åkte nyligen på en sårskada och blev därför struken från en tilltänkt start. Det är svårt att säga om uppehållet har påverkat formen men hon känns i alla fall som vanligt i jobben efteråt. Motståndet här är tufft och kan hon vara 3:a -4:a då är jag fullt nöjd. Inga ändringar, skor runt om.
  • Very Kronos: (Lopp 10) Har full form för dagen och gör topplopp varje gång. Jag tror på en ny fin insats här och även om vi har sämre läge än de värsta konkurrenterna så ska han räknas tidigt. Garderar man loppet är min ett givet streck. Barfota runt om, inga andra ändringar.
  • Global Welcome: (Lopp 10) Blev lite väl vass i spets senast och lade bort onödigt med krafter där. Han orkade sedan inte hela vägen hem utan stumnade mitt på upploppet. Jag är inte orolig för formen men däremot så grusar läget alla förhoppningar. Kan vi få med oss en hygglig slant hem då är jag fullt nöjd. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Gazoline Mearas: (Lopp 11) Blev det helt fel för senast och den starten är bara att glömma. Han känns fin för dagen och jag räknar med att formen är fortsatt bra. Motståndet här är stentufft men jag tycker ändå att min har kapacitet som ska räcka en bit. Med rätt resa kan han mycket väl vara bland de tre. Barfota runt om, inga andra ändringar.